Lolas diary

2020-11-12 SUPERSUNDAY! Elämme viimeisiä hetkiä ennen House of Lolan supersunnuntaita! Tämänkertainen Supersunnuntai on jo historiamme 14. Viimeistelemme tekstejä, päivitämme juuri varastolle saapuneiden tuotteiden kappalemääriä ja järjestelemme varastohyllyjä niin että tuotteet on pakattavissa lähetyksiin super helposti!
Jos olet tutustunut jalallasikaan Lolan maailmaan, tiedät takuulla mitä Supersunnuntai tarkoittaa, mutta uutena asiakkaana saatat ajatella, että tämä on jotain aivan käsittämättömän kummallista toimintaa. Joten aloitetaan koko juttu alusta…
Noin seitsemän vuotta sitten kaksi työntekijäämme saivat aivan hullun idean siitä että meillä olisi päivä, jolloin JOKAISELLA myyjällämme olisi kutsut. Siis samana päivänä! Ja koska sunnuntai on aina erittäin hyvä kutsupäivä, niin heittelimme erilaisia ideoita ilmoille, jotta voisimme houkutella kaikki myyjät ja asiakkaat kutsuille juuri tänä tiettynä sunnuntaina. Entä jos tänä tiettynä sunnuntaina myytäisiin jotain ihan uniikkeja tuotteita? Joita ei olisi myynnissä ollenkaan ilman kutsuja eikä minään muuna päivänä… Ja entä jos tänä tiettynä päivänä olisikin joku ihan extra emännänlahja tai entä jos kaikki tietyllä summalla ostavat asiakkaat saisivat jonkun ylimääräisen pienen lahjan tilauksensa yhteydessä? Ja ehkä muutamien tuotteiden alennus voisi olla hyvä kannustin.
Näin olimmekin vauhdissa ja ensimmäinen huhtikuussa 2014 järjestetty Supersunnuntai oli aivan valtava menestys! Hysteerisen hauska ja se ylitti meidän kaikki odotuksemme. Me kaikki sytyimme ideaan ja puhalsimme yhteen hiileen päivän aikana. Tämä päivä oli kaikin puolin niin mahtava, että tästä kehittyi meille tapa ja nykyisin järjestämme Supersunnuntain joka kevät ja syksy. Tänä syksynä päivä on siis 15.11. ja olemme tuolloin taas liekeissä. Vaikka tapahtuma järjestetään jo neljännentoista kerran, olemme siitä edelleen yhtä innoissamme. Jos meiltä kysytään, niin päivä on vähän kuin jouluaatto meille!
Muokkaamme aina hieman alkuperäistä ideaamme ja suunnittelemme miten tarjoukset, yhteistyö ja tuotteet esitellään. Tänä vuonna järjestämme kaiken virtuaalisesti. Sillä olemme päättäneet, että Supersunnuntaita ei peruta, vaikka maailmassa jyllääkin pandemia. Teemme kaiken vain vähän eri tavalla!
Myyjämme ovat valmiina esittelemään kaikki tuotteet virtuaalisesti kuvien, materiaalitekstien, videoiden avulla omin sanoin. Myyjämme antavat luonnollisestikin vinkkejä mitkä tuotteet ovat parhaimmat juuri sinulle. He ovat valmiina luotsaamaan teidät koko viikonlopun upeisiin tarjouksiin! Olemme tottuneet tapaamaan ystäviämme, mutta koska emme voi sitä tehdä juuri nyt ratkaisemme asian niin että hyödynnämme Zoomia, Teamsia tai muita sosiaalisen median ryhmiä. Tämä tietysti siksi että nämä mahtavat tuotteet ja edut eivät ole hyödynnettävissä webshopissa. Tässä kaikessa on vain yksinkertaisesti liian paljon juttuja liian nopealla tempolla, jotta kaikki voitaisiin toteuttaa webshopissa. Tänä vuonna sinun ei siis tarvitse järjestää kutsuja eikä osallistua jonkun muun järjestämiin kutsuihin osallistuaksesi Supersunnuntaihin. Myyjämme auttavat sinua ilman kutsuja. Klikkaa TÄSTÄ niin takaamme, että pystyt osallistumaan juuri sinulle parhaiten sopivana hetkenä Supersunnuntain juhlaan! Ja kuten aina kaikessa toiminnassamme haluamme, että löydät jotakin jossa todellakin viihdyt. Jonkun vaatteen, jota ilman et todellakaan halua olla ja jota tulet käyttämään aina vain uudelleen ja uudelleen. Vaatteen, jonka olemme suunnitelleet niin, että jokainen sitä käyttävä tuntee olonsa hienoksi ja jossa todellakin viihtyy, ja joka on myös valmistettu Euroopassa.
Toivottavasti liityt seuraamme viikonloppuna!
P.S. Kuvasimme muuten eilen kevätmallistoa. Jippii. Matkalla kuvauksiin automme sammui vasemmalla kaistalle, kaasu ei toiminut ollenkaan ja auto yski. Onnistuimme ohjaamaan auton oikealle pientareelle. Auto oli siis rikki eli meillä oli rikkinäinen auto, joka oli täynnä kuvauksien rekvisiittaa. Voisinnaputellatähänaivanliikaavihaisiaemoijia. Tapahtuneesta johtuen, saavuimme vähän myöhässä kollegoiden luokse upeaan Siggestaan ja päivä jatkui kuitenkin alun haasteista huolimatta hyvin. Korjaamo saa fiksata auton kuntoon ja nyt iloitsemme siitä, että supersunnuntaina emme tarvitse autoa osallistuaksemme susun juhlaan.

LUE LISÄÄ >>

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle

Vuonna 2008, juuri ennen finanssikriisin alkua, perustimme me, Anna Eklund ja Lottis Sparrman, House of Lolan. Kaksi pienten lasten äitiä, joilla oli yhteinen unelma, ja halu työskennellä yhdessä. Meitä on yhdistänyt aina vahva tunne siitä, että te asiakkaat, toimitte meille suunnannäyttäjinä. Olemme vuosien saatossa kehittyneet muotialan yritykseksi, joka myy naistenvaatteita, juuri niin uniikeille ja tavallisille naisille, kuin me, te, sekä meidän ihanat työkaverimme ovat.
Valmistamme vaatteita, jotka ovat mukavia sekä armollisia meidän vartaloillemme, sekä kurveillemme. Valmistus tapahtuu korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa, jossa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet toimittajiimme. Tuotteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa näistä mahdollisuuksista, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

PS. Valmistamme tuotteita myös miehille sekä lapsille 

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset Ostoehdot Privacy policy

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä

Käytämme sivun toimivuuden vuoksi evästeitä.

Lue lisää evästeistä