Etsi Kaupasta
GetRefilled

TULE MYYJÄKSEMME

Pidätkö vaatteista ja muodista? Pidätkö myös ihmisten kohtaamisesta? Jos vastasit kyllä, työ myyjänämme voi olla sinua varten! Yksi monista eduista myyjän työssä on ajankäyttö, hallitset sitä itse. Voit sopia kutsuajankohdat itse emäntien kanssa, ja yhdessä voitte päättää, pidättekö kutsut emännän kotona, vai digitaalisena. Saat tekemästäsi myynnistäsi 24% provision. Lisäksi, kun teet itsellesi tai perheenjäsenillesi ostoksia, saat aina 30% alennuksen normaalihinnoista.

Myyjänä kuulut tiimiin, jossa on muita myyjäkollegoita, sekä tiiminvetäjä, joka auttaa ja neuvoo sinua työssäsi. Lisäksi tapaat muita kollegoitasi kauden aikana, fyysisesti tai digitaalisesti, mm. aina kauden käynnistävässä kick off tapahtumassa. Tapahtumassa pääset tutustumaan sekä myyjäkollegoihin että yrityksen muuhun henkilökuntaan.

Työvälineeksi – sekä toimivaksi avuksi työssäsi – tilaat sovitusmalliston. Toteutamme kauden aikana myös monia hauskoja kampanjoita ja kilpailuja, joiden avulla pääset hyvään alkuun myyjän työssäsi.

Meillä myyjänä saat mahdollisuuden hyviin lisätuloihin itsellesi ja perheellesi. Voit myyntitulojen avulla myös toteuttaa, vaikka omia unelmiasi.

Kiinnostuitko?

Lähetä meillä hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä!


hakemus@houseoflola.fi

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle

Vuonna 2008, juuri ennen finanssikriisin alkua, perustimme me, Anna Eklund ja Lottis Sparrman, House of Lolan. Kaksi pienten lasten äitiä, joilla oli yhteinen unelma, ja halu työskennellä yhdessä. Meitä on yhdistänyt aina vahva tunne siitä, että te asiakkaat, toimitte meille suunnannäyttäjinä. Olemme vuosien saatossa kehittyneet muotialan yritykseksi, joka myy naistenvaatteita, juuri niin uniikeille ja tavallisille naisille, kuin me, te, sekä meidän ihanat työkaverimme ovat.
Valmistamme vaatteita, jotka ovat mukavia sekä armollisia meidän vartaloillemme, sekä kurveillemme. Valmistus tapahtuu korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa, jossa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet toimittajiimme. Tuotteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa näistä mahdollisuuksista, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

PS. Valmistamme tuotteita myös miehille sekä lapsille 

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset Ostoehdot Privacy policy

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä

Käytämme sivun toimivuuden vuoksi evästeitä.

Lue lisää evästeistä