Make a wish skirt II - rosy ivy green

Art.nr 28120236-3

39 €

Make a wish skirt II on ihanan pehmeä jersey hame, jossa on leveä vyötärö solmittavalla kiristysnyörillä. Upean tilavat sivutaskut. Hame on aavistuksen lyhyempi edestä. Hameessa on kapea käänne helmassa, joka antaa hameelle pallomaisen istuvuuden. Keiju on brodeerattu toiseen taskuun.

Ei varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

Normaali hinta 77 EUROstorajoitus! Max. 2 kpl/tuote/asiakas.

Make a wish skirt II on ihanan pehmeä jersey hame, jossa on leveä vyötärö solmittavalla kiristysnyörillä. Upean tilavat sivutaskut. Hame on aavistuksen lyhyempi edestä. Hameessa on kapea käänne helmassa, joka antaa hameelle pallomaisen istuvuuden. Keiju on brodeerattu toiseen taskuun. iKuvan malli on 173 pitkä ja hänellä on koko XS.

Jersey - 92% puuvilla, 8% elastaani ´

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle!

Olemme muotiyritys, joka myy naisten vaatteita ainutlaatuisille naisille.

Teemme vaatteita, jotka ovat mukavia ja armollisia vartalollemme sekä kurveillemme. Valmistamme vaatteemme korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa tehtailla, joiden kanssa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet. Vaatteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa tai tavoittaa myyjämme, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä