Fleur pants - black

Art.nr 6518200-1

110 €

Normaali hinta 110 EUR Tämä on Lola Favorite-vaate, joka on vaatekaapin täydellinen perusvaate! Fleur pants housut ovat joustavat kapeat korkeavyötäröiset housut. Lahkeet ovat hieman vajaamittaiset ja lahkeensuussa on pienet halkiot sivusaumoissa. Housuissa on hienot etutaskut sekä valetaskut takana. Piilovetoketju. Brodeerattu keiju on lanteen kohdalla. Kuvan malli on 163 cm pitkä ja hänellä on koko S.

Varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

Normaali hinta 110 EUR

Tämä on Lola Favorite-vaate, joka on vaatekaapin täydellinen perusvaate! Fleur pants housut ovat joustavat kapeat korkeavyötäröiset housut. Lahkeet ovat hieman vajaamittaiset ja lahkeensuussa on pienet halkiot sivusaumoissa. Housuissa on hienot etutaskut sekä valetaskut takana. Piilovetoketju. Brodeerattu keiju on lanteen kohdalla. Kuvan malli on 163 cm pitkä ja hänellä on koko S.

Kudottu kangas - 46% puuvilla, 46% polyamidi, 8% elastaani.

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle

Vuonna 2008, juuri ennen finanssikriisin alkua, perustimme me, Anna Eklund ja Lottis Sparrman, House of Lolan. Kaksi pienten lasten äitiä, joilla oli yhteinen unelma, ja halu työskennellä yhdessä. Meitä on yhdistänyt aina vahva tunne siitä, että te asiakkaat, toimitte meille suunnannäyttäjinä. Olemme vuosien saatossa kehittyneet muotialan yritykseksi, joka myy naistenvaatteita, juuri niin uniikeille ja tavallisille naisille, kuin me, te, sekä meidän ihanat työkaverimme ovat.
Valmistamme vaatteita, jotka ovat mukavia sekä armollisia meidän vartaloillemme, sekä kurveillemme. Valmistus tapahtuu korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa, jossa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet toimittajiimme. Tuotteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa näistä mahdollisuuksista, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

PS. Valmistamme tuotteita myös miehille sekä lapsille 

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset Ostoehdot Privacy policy

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä

Käytämme sivun toimivuuden vuoksi evästeitä.

Lue lisää evästeistä