Reach sweater - sand stone

Art.nr 2812212330-2

39 €
89 €

Normaali hinta 89 EURReach sweater on valmistettu joustavasta jerseystä. Puserossa on pyöreä pääntie ja suoran mallinen, hieman tyköistuvampi leikkaus sekä leveä käänne helmassa. Hihat ovat täyspitkät ja niissä on käänteet, joiden ansiosta hihat pussittavat kauniisti. Keijun löydät brodeerattuna puseron vasemmasta alareunasta. Jersey -57% viskoosi, 38% polyamidi, 5% elastaani

Tuote on tulossa myyntiin webshopiin pian

Tuotekuvaus

Normaali hinta 89 EUR

Materiaali
Jersey - 57% viskos, 38% polyamid, 5% elastan


Koko-opas
Kokotaulukon löydät tästä.

Hoito-ohjeet

´´´´

´

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle!

Olemme muotiyritys, joka myy naisten vaatteita ainutlaatuisille naisille.

Teemme vaatteita, jotka ovat mukavia ja armollisia vartalollemme sekä kurveillemme. Valmistamme vaatteemme korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa tehtailla, joiden kanssa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet. Vaatteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa tai tavoittaa myyjämme, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä