Momentus cardie - black

Art.nr 28120124-1

39 €
110 €

Tuote on tulossa myyntiin webshopiin pian

Tuotekuvaus

Normaali hinta 110 EUR

 

Hieno vetoketjullinen takki. Hihansuissa sekä takin helmassa on pehmeät resorikäänteet, joten se istuu juuri täydellisesti. Takki on valmistettu kahdesta eri materiaalista, hihat ja takin yläosa on valmistettu pehmeästä modaalijerseystä, jossa on upea matta sametinpehmeä pinta. Alaosa on valmistettu kiiltävästä kudotusta kankaasta. Brodeerattu keiju löytyy vasemman takakappaleen alareunasta.

Yläosa - 65% modaali, 30% polyesteri, 5% elastaani. Alaosa 97% polyesteri, 3% elastaani ´

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle!

Olemme muotiyritys, joka myy naisten vaatteita ainutlaatuisille naisille.

Teemme vaatteita, jotka ovat mukavia ja armollisia vartalollemme sekä kurveillemme. Valmistamme vaatteemme korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa tehtailla, joiden kanssa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet. Vaatteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa tai tavoittaa myyjämme, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä