Frankly warm skirt - black

Art.nr 2829225-1

89 €

En kjol du kan använda över dina byxor när det är kallt. Den är gjord i power fleece. Tyget har en slät något blank utsida och mycket mjuk insida. Smidig resår i midjan med ett knytband samt ett sprund i ena sidan. Detta för att den ska vara lätt att ta på och av. En älva är broderad nere på framsidan.

Ei varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

Pehmeästä, lämpimästä ja joustavasta Fleece-materiaalista valmistettu hame. Voit käyttää sitä housujen tai legginsien kanssa. Joustava ja leveä vyötärökaitale, jossa somisteena nyörit. Hameen sivua koristaa halkio, joka antaa käyttömukavuutta. Keiju on brodeerattu hameen helmaan. Pesu 30 astetta.

Power fleece - 94% polyesteria, 6% elastaani ´

#houseoflolafi

(dev-t2)Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle!

Olemme muotiyritys, joka myy naisten vaatteita ainutlaatuisille naisille.

Teemme vaatteita, jotka ovat mukavia ja armollisia vartalollemme sekä kurveillemme. Valmistamme vaatteemme korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa tehtailla, joiden kanssa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet. Vaatteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa tai tavoittaa myyjämme, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä