TOIMI EMÄNTÄNÄ

Olisiko sinustakin hienoa päästä tekemään vaateostoksia yhdessä ystäviesi kanssa, mukavassa ympäristössä, ammattitaitoisen myyjän avustamana? Jos vastasit kyllä, varaa ihmeessä omat kutsusi myyjämme kanssa!

Vältä ruuhkaisia sovituskoppeja ja stressiä. Tuomme kaupan kotiisi, sinulle ja kutsumillesi vieraille. Pääsette yhdessä tutustumaan mallistoomme, sekä sovittelemaan vaatteita kaikessa rauhassa.

Ammattitaitoisen myyjämme avulla teet ostoksia, jotka ovat kestäviä – pidämme huolta, että hankit itsellesi vaatteita, joissa tunnet itsesi hyväksi, ja jotka säilyvät käytössäsi pitkään.

Tehdessäsi ostoksia myyjämme kautta, saat lisäksi useita ainutlaatuisia etuja. Ja sinulle, joka toimit emäntänämme, tarjoamme myös reiluja alennuksia sekä lahjoja. 


Mikäli haluat lukea lisää kutsujen järjestämisestä ja saada yhteyden myyjäämme, klikkaa tästä. tai laita meille viestiä: shoppailemaan@houseoflola.fi

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle!

Olemme muotiyritys, joka myy naisten vaatteita ainutlaatuisille naisille.

Teemme vaatteita, jotka ovat mukavia ja armollisia vartalollemme sekä kurveillemme. Valmistamme vaatteemme korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa tehtailla, joiden kanssa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet. Vaatteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa tai tavoittaa myyjämme, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä