Etsi Kaupasta
GetRefilled

TOIMI EMÄNTÄNÄ

Olisiko sinustakin hienoa päästä tekemään vaateostoksia yhdessä ystäviesi kanssa, mukavassa ympäristössä, ammattitaitoisen myyjän avustamana? Jos vastasit kyllä, varaa ihmeessä omat kutsusi myyjämme kanssa!

Vältä ruuhkaisia sovituskoppeja ja stressiä. Tuomme kaupan kotiisi, sinulle ja kutsumillesi vieraille. Pääsette yhdessä tutustumaan mallistoomme, sekä sovittelemaan vaatteita kaikessa rauhassa.

Ammattitaitoisen myyjämme avulla teet ostoksia, jotka ovat kestäviä – pidämme huolta, että hankit itsellesi vaatteita, joissa tunnet itsesi hyväksi, ja jotka säilyvät käytössäsi pitkään.

Tehdessäsi ostoksia myyjämme kautta, saat lisäksi useita ainutlaatuisia etuja. Ja sinulle, joka toimit emäntänämme, tarjoamme myös reiluja alennuksia sekä lahjoja. Mikäli haluat lukea lisää kutsujen järjestämisestä, klikkaa tästä.

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle

Vuonna 2008, juuri ennen finanssikriisin alkua, perustimme me, Anna Eklund ja Lottis Sparrman, House of Lolan. Kaksi pienten lasten äitiä, joilla oli yhteinen unelma, ja halu työskennellä yhdessä. Meitä on yhdistänyt aina vahva tunne siitä, että te asiakkaat, toimitte meille suunnannäyttäjinä. Olemme vuosien saatossa kehittyneet muotialan yritykseksi, joka myy naistenvaatteita, juuri niin uniikeille ja tavallisille naisille, kuin me, te, sekä meidän ihanat työkaverimme ovat.
Valmistamme vaatteita, jotka ovat mukavia sekä armollisia meidän vartaloillemme, sekä kurveillemme. Valmistus tapahtuu korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa, jossa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet toimittajiimme. Tuotteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa näistä mahdollisuuksista, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

PS. Valmistamme tuotteita myös miehille sekä lapsille 

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset Ostoehdot Privacy policy

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä

Käytämme sivun toimivuuden vuoksi evästeitä.

Lue lisää evästeistä