Vaihdot ja palautukset

Vaihdot ja palautukset

Köpvillkor på svenskaVaihdon / palautuksen tekeminen

Täytä pakettisi mukana tullut vaihto- ja palautuslomake ja laita se palautuspussiin yhdessä sen vaatteen kanssa, jonka haluat vaihtaa tai palauttaa. Tilausnumerosi löytyy tilausvahvistuksesta.

Voit tarvittaessa tulostaa vaihto- ja palautuslomakkeen TÄSTÄ

Voit tarvittaessa tulostaa vaihto- ja palautuslomakkeen TÄSTÄ

Lähetä paketti palautuslomakkeelta löytyvään osoitteeseen


House of Lola
Koivuvaarankuja 2
01640 Vantaa

Puhelinnumero postin sivuilta tehtäviä palautusetikettejä varten: p. 040 720 1294

Ethän unohda postimaksua. Vaihdon tai palautuksen yhteydessä vastaat palauttamisesta aiheutuvista postikuluista. Kun vaihdat tuotteen toiseen tuotteeseen tai eri kokoon, maksamme uuden tuotteen lähettämisestä aiheutuvat postikulut.

Jos palautuspussi jostain syystä puuttuu saamastasi paketista, voit pakata vaatteen johonkin muuhun puhtaaseen ja kuivaan pakkaukseen.


Myyjän kautta ostettaessa asiakkaalla on mahdollisuus saada myyjältä kotikutsulahja. Tämä koskee tilauksia, joiden yhteissumma on yli 130 €. Jos ostosten loppusumma jää tuotteiden palauttamisen vuoksi alle 130 €, myös kotikutsulahja tulee palauttaa tai siitä lähetetään asiakkaalle lasku.

Vaihdon / palautuksen käsittely

Huom! Meillä on tällä hetkellä hieman normaalia pidempi käsittelyaika
vaihdoissa ja palautuksissa, olemme teihin yhteydessä heti kun palautuksenne on käsitelty.
Otamme sinuun yhteyttä, kun olemme käsitelleet vaihtosi tai palautuksesi. Jos olet valinnut maksutavaksi laskun, muutamme laskuasi tai mitätöimme sen ja lähetämme sinulle sähköpostitse uuden laskun. Jos olet maksanut kortilla ja palautat tuotteita, rahat palautetaan sille kortille, jolla lasku on maksettu. Vaatteet, jotka eivät ole palautuskelpoisessa kunnossa, lähetetään takaisin asiakkaalle.

Sukilla ja sukkahousuilla on normaali vaihto- ja palautusoikeus, mutta ne voi palauttaa vain jos pakkaus on avaamaton.

Alennustuotteiden ostaminen

Alennustuotteita koskee normaali 14 päivän peruuttamisoikeus.

Reklamaatio ja väärä tuote

Mikäli tuote on virheellinen, yritämme mikäli mahdollista ensimmäisenä korjata virheen. Jos virhettä ei voida korjata, saat mahdollisuuksien mukaan uuden tuotteen tai rahasi takaisin. Jos vaatetta/tuotetta on käytetty, se tulee pestä/puhdistaa ennen palauttamista.

Sukilla ja sukkahousuilla on normaali vaihto- ja palautusoikeus, mutta ne voi palauttaa vain jos pakkaus on avaamaton.

Jos olet saanut väärän tuotteen, ota yhteyttä 14 päivän kuluessa toimituksesi saapumisesta niin autamme sinua parhaamme mukaan. Jos olet saanut väärän tuotteen, House of Lola maksaa sekä väärän tuotteen palauttamisesta aiheutuvat postikulut että uuden tuotteen lähettämisestä aiheutuvat postikulut.
Vastaamme reklamaatiotapauksissa postikuluista, lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää palautuksestasi/reklamaatiostasi, voit aina ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelu@houseoflola.fi tai puhelimitse 09 4245 5528.

Puhelinpalvelumme on avoinna ma-to klo 10.00-18.00 ja pe klo 10.00-17.00 (lounastauko 13.00-13.30).