PRIORITY SHOPPING

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme kaksi erilaista tapaa hankkia vaatteitamme. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan tavan!

Teet ostoksesi helposti ja nopeasti nettikaupassamme, tai meidän lempitavallamme, eli kotikutsuilla. Kotikutsuista käytämme nimeä Priority shopping. Kun teet ostoksia kotikutsuilla, saat mahdollisuuden sovittaa vaatteita rauhassa kotiympäristössä, samalla viettäen aikaa ystäviesi kanssa. On helppoa ja yksinkertaista yhdistää yhdessä olo ja shoppailu. Kun teet ostoksesi rauhassa, osaavan myyjän avustuksella, saat varmasti itsellesi vaatteita, joita tulet käyttämään yhä uudestaan ja uudestaan. Ajattelemme nimittäin, että vaatteet on tehty käytettäviksi pitkään.

Eikö sinulla vielä ole omaa myyjää? Ole meihin yhteydessä, niin etsimme sinulle oman alueesi myyjän, ja hän ottaa sinuun yhteyttä! Mikäli haluat yhteyden myyjään laita meille viestiä: shoppailemaan@houseoflola.fi

#houseoflolafi

(dev-t2)Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle!

Olemme muotiyritys, joka myy naisten vaatteita ainutlaatuisille naisille.

Teemme vaatteita, jotka ovat mukavia ja armollisia vartalollemme sekä kurveillemme. Valmistamme vaatteemme korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa tehtailla, joiden kanssa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet. Vaatteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa tai tavoittaa myyjämme, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä