Etsi Kaupasta
GetRefilled

Asiakkaana, sinulla on koti- ja etämyyntilain mukainen 14 päivän peruutus/palautusoikeus tilauksellesi, jonka olet vastaanottanut. Peruutusoikeus on voimassa siitä päivästä lähtien, kun olet vastaanottanut paketin ja teet palautusilmoituksen kotisivujemme kautta. Tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä kunnossa, ja mielellään pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen. Tarkistamme kaikki vastaanottamamme palautukset. Kuluttaja on vastuussa tuotteen arvon alenemisesta, mikäli tuotetta on käsitelty sen käyttötarkoituksen vastaisesti. Sukilla ja sukkahousuilla on normaali vaihto- ja palautusoikeus, mutta tuotteen tulee tällöin olla avaamattomassa pakkauksessa. Olemme pidentäneet tuotteiden vaihto- ja palautusoikeutta, niille tilauksille, jotka on tilattu 1.12. jälkeen. Asiakkailla, sekä sinulla myyjänä on vaihto-oikeus 11.1. saakka.


1) TEE PALAUTUS


Klikkaa asiakaspalvelun portaalia, joka löytyy sivun oikeasta alalaidasta. Valitse valikosta ”palautus” ja täytä pyydetyt kohdat. Palauta sitten pakettisi tuotteen mukana tulleen palautuslipukkeen kanssa. Sinun ei tarvitse enää täyttää erillistä palautuslomaketta palautuksen mukaan. Palautuskustannus on aina 6,90€, riippumatta paketin koosta tai painosta.


Pyrimme tuotteidemme sekä toimitustemme suhteen kestävyyteen, ja toivomme sinun palauttavan tuotteet alkuperäisessä pakkauksessa. Mikäli tämä ei ole mahdollista, pyydämme, että pakkaat tuotteet puhtaisiin ja kuiviin pakkauksiin.


Mikäli teet ostoksia myyjän kautta, olet oikeutettu kotimyyntilahjaan. Lahjan saat, kun tilauksesi summa on vähintään 130€. Mikäli palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma on alle 130€, pyydämme sinua palauttamaan myös lahjan. Vaihtoehtoisesti tuote voidaan laskuttaa.


2) TUOTTEEN VAIHTO


Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, otathan yhteyttä myyjääsi. Hän auttaa sinua vaihtotilauksesi kanssa. Vaihtotuotteen toimitus on maksutonta. Voit tämän jälkeen palauttaa haluamasi tuotteen rauhassa. Mikäli sinulla ei ole kontaktia myyjään, voit tällöin tehdä uuden tilauksen webshopin kautta. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme, niin poistamme tilaukselta toimituskulut.


3) LASKUN ERÄPÄIVÄN SIIRTÄMINEN


Mikäli valitsit maksutavaksi laskun, voi olla järkevää siirtää laskun eräpäivää, kunnes palautuksesi on käsitelty. Voit tehdä siirron olemalla yhteydessä Svean asiakaspalveluun, puh. 09-4242 3330. Voit lähettää myös sähköpostia asiasta osoitteeseen: asiakasinfo(at)svea.fi. Löydät myös omat laskusi kirjautumalla Svean sivuilla ”omat tiedot” kohtaan. Täältä pystyt myös muuttamaan laskusi eräpäivää. Asiakkaana, olet itse vastuussa laskustasi.


4) PALAUTUKSEN KÄSITTELY


Kun käsittelemme palautusasiasi, otamme sinuun yhteyttä ja muutamme tilauksesi. Svea hoitaa kaikki hyvitykset, mikäli tilauksen maksutavaksi on valittu lasku. Mikäli haluat nopeuttaa palautusta, voit käydä lisäämässä tilinumerosi Svean tietoihin. Tämä onnistuu myös Svean sivujen kautta kirjautumalla ”omat tiedot” kohtaan. Muussa tapauksessa Svea ottaa sinuun yhteyttä ja pyytää tietojasi palautusta varten. Mikäli olet valinnut tilauksen maksutavaksi korttimaksun, palautuu summa takaisin maksukortille aina alkuperäisen maksun päivälle. Jos taas olet valinnut maksutavaksi tili- tai osamaksun, Svea korjaa summan osamaksulle oikeaksi. Mikäli palautustasi ei voida hyväksyä, palautamme tuotteen sinulle.

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle

Vuonna 2008, juuri ennen finanssikriisin alkua, perustimme me, Anna Eklund ja Lottis Sparrman, House of Lolan. Kaksi pienten lasten äitiä, joilla oli yhteinen unelma, ja halu työskennellä yhdessä. Meitä on yhdistänyt aina vahva tunne siitä, että te asiakkaat, toimitte meille suunnannäyttäjinä. Olemme vuosien saatossa kehittyneet muotialan yritykseksi, joka myy naistenvaatteita, juuri niin uniikeille ja tavallisille naisille, kuin me, te, sekä meidän ihanat työkaverimme ovat.
Valmistamme vaatteita, jotka ovat mukavia sekä armollisia meidän vartaloillemme, sekä kurveillemme. Valmistus tapahtuu korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa, jossa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet toimittajiimme. Tuotteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa näistä mahdollisuuksista, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

PS. Valmistamme tuotteita myös miehille sekä lapsille 

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset Ostoehdot Privacy policy

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä

Käytämme sivun toimivuuden vuoksi evästeitä.

Lue lisää evästeistä