Rakastamme muotia! Ja muoti ei ole vain nuoria varten. Vaikka olisit jo ohittanut teini-iän, tullut ehkä äidiksi tai isoäidiksi, meille on tärkeää, että voit omalla pukeutumisellasi kuvastaa omaa tyyliäsi. Joskus se tarkoittaa joukosta erottumista, ja joskus taas haluamme sulautua enemmän joukkoon. Vaatteet voivat olla helppokäyttöisiä ja arkipäiväisiä, mutta kun olemme tietoisia siitä mitä puemme yllemme, voimme saada vaatekaapistamme kestävämmän. Vaatteet, jotka tuntuvat päällämme hyviltä, ja joissa viihdymme, päätyvät myös useammin käyttöön ja saavat olomme tuntumaan hyvältä ja mukavalta. Meistä tuntuu etuoikeutetulta, että voimme olla lisäämässä asiakkaidemme hyvinvointia.

Meille oli alusta asti itsestäänselvää, että tuotantomme tapahtuisi Euroopassa. Tämä itsestäänselvyys on säilynyt kaikkien näiden vuosien ajan. Tämä päätös mahdollistaa meille lyhyemmät tuotannon läpimenoajat, lyhyemmät toimitusajat, sekä myös sosiaalisen ja kultturellisen yhtenäisyydentunteen. Meidän toimittajamme ovat meille enemmän kuin yhteistyökumppaneita. He ovat meille arvostettuja ystäviä, jotka ovat kulkeneet kanssamme monia vuosia. Voimme luotettavasti yhdessä heidän kanssaan luoda kestävää muotia.

Kestävä muoti tarkoittaa meille välittämistä. Välittämistä heistä, jotka käyttävät vaatteitamme, heistä jotka valmistavat vaatteemme, ja luonnollisesti myös omasta henkilökunnastamme sekä ympäristöstämme. Kestävä ajattelu on myös mukana kaikessa päätöksenteossamme. Kestävyys näkyy meillä ihan pienissäkin asioissa, kuten roskienlajittelussa konttorilla, mutta tietenkin myös vaatteiden materiaalivalinnoissa, sisäänostossa sekä suunnitellessamme aikaa kestäviä malleja. Näin ollen voimmekin sanoa, että muodin ilo sekä kestävyys voivat kulkea käsi kädessä.

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle!

Olemme muotiyritys, joka myy naisten vaatteita ainutlaatuisille naisille.

Teemme vaatteita, jotka ovat mukavia ja armollisia vartalollemme sekä kurveillemme. Valmistamme vaatteemme korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa tehtailla, joiden kanssa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet. Vaatteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa tai tavoittaa myyjämme, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä