Powerful singlet - dark grey

Art.nr 2824106-4

19 €

Varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

Paras treenipaita, jossa tarpeeksi suuri kaula-aukko á la Just a singlet. Selkäosan leikkaus kuin nyrkkeilypaidassa, ja paitaa koristavat näkyvät värikkäät ompeleet. Riittävän joustava ja pitkä, ylettyy hyvin vatsan päälle :-). Powerful singletissä ihana Lola-keijumme on kultaisena selkäpuolella, siinä on kultaiset saumat ja aika suuri kultainen Lola-logo edessä. Se on todellakin sekä raikas että supersiisti.

78% kierrätettyä polyamidia ja 22% elastaaniaPestään 40 astetta ja samanväristen kanssa, vältä käyttämästä valkaisuaineellisia pesuaineita, jotta väri pysyy paremmin. Kaikki kankaat ovat pesty valmistusprosessissa, mutta kutistuu max 5%. Vaatteet joissa on elastaania, eivät kestä rumpukuivausta, sillä elastaani ei kestä kuumia lämpötiloja. Pestään nurinpäin käännettynä.Olemme halunneet vaatteelle pehmeän tunnun, joka ei tunnu muoviselta tai jäykältä. Kiiltävä painatus tummalla pohjavärillä tuntuu vähän paksummalta kuin toiset väriyhdistelmät, koska väri ottaa kiinni pohjaan hieman enemmän. ´

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle!

Olemme muotiyritys, joka myy naisten vaatteita ainutlaatuisille naisille.

Teemme vaatteita, jotka ovat mukavia ja armollisia vartalollemme sekä kurveillemme. Valmistamme vaatteemme korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa tehtailla, joiden kanssa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet. Vaatteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa tai tavoittaa myyjämme, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä