Spirit stockings - black

Art.nr 9018100-1

25 €

Våra nätstrumpbyxor är gjorda i ett matt och stretchigt material och har ett mjukt nätmönster. Strumpbyxan har en förstärkt tå och en resår i midjan samt är förstärkta ner över stussen. Alla våra strumpbyxor är gjorda i en härlig nylon som är gjord av 95 % återvunnen polyamid, 5% elastan. Vi har gjort våra Spirit stockings i ett stolt samarbete med Swedish stockings. Strumpbyxorna görs av återvunnen nylon. Fabrikerna är helt fria från avfall, de är till största del solcellsdrivna och de renar vattnet som används vid färgningsprocesserna. Allt detta gör Swedish stockings till världens första miljövänliga strumpbyxleverantör. Läs gärna mer på swedishstockings.com Strumpor och strumpbyxor har retur- och bytesrätt som vanligt, men är endast möjligt vid obruten förpackning.

Varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

Normaali hinta 25 EUR

Verkkosukkahousumme on valmistettu mattapintaisesta, pehmeästä ja joustavasta materiaalista ja niissä on pehmeä tiheä verkkokuvio. Sukkahousuissa on vahvistetut sukan kärkiosat ja joustava vyötärökaitale on myös vahvistettu lantion yli. Spirit sukat on valmistettu yhteistyössä Swedish stockings yrityksen kanssa. Sukkahousut valmistetaan kierrätetystä nylonista, joka mm. Tehdas, jossa sukat valmistetaan, on täysin jätteetön, se pyörii aurinkoenergialla ja kaikki valmistuksessa muodostuva jäte uudelleen hyödynnetään muihin tehtaan valmistusprosesseihin. Tämä kaikki tekee Swedish stockingsista ensimmäisen ympäristöystävällisen sukkia valmistavan yrityksen maailmassa. Lue lisää: swedishstockings.com Sukilla ja sukkahousuilla on normaali vaihto- ja palautusoikeus, mutta ne voi palauttaa vain jos pakkaus on avaamaton.

Kaikki sukkahousumme on valmistettu upeasta nylonista, joka on valmistettu 95 % kierrätetystä polyamidista sekä 5% elastanista. Pese sukat mieluinen käsin, se on ympäristöystävällisempää. Jos peset sukkia koneessa, käytä aina pesupussia. Pesu 30 asteessa. Varo metallisia osia, avoimia vetoketjuja ja muita kovia esineitä rikkomasta sukkien pintaa pesussa. Älä käytä huuhteluainetta. Se vahingoittaa sukkien elastaania. Anna sukkien kuivua vapaasti, älä koskaan rumpukuivaa. Kuumuus vahingoittaa elastaania.

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle

Vuonna 2008, juuri ennen finanssikriisin alkua, perustimme me, Anna Eklund ja Lottis Sparrman, House of Lolan. Kaksi pienten lasten äitiä, joilla oli yhteinen unelma, ja halu työskennellä yhdessä. Meitä on yhdistänyt aina vahva tunne siitä, että te asiakkaat, toimitte meille suunnannäyttäjinä. Olemme vuosien saatossa kehittyneet muotialan yritykseksi, joka myy naistenvaatteita, juuri niin uniikeille ja tavallisille naisille, kuin me, te, sekä meidän ihanat työkaverimme ovat.
Valmistamme vaatteita, jotka ovat mukavia sekä armollisia meidän vartaloillemme, sekä kurveillemme. Valmistus tapahtuu korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa, jossa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet toimittajiimme. Tuotteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa näistä mahdollisuuksista, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

PS. Valmistamme tuotteita myös miehille sekä lapsille 

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset Ostoehdot Privacy policy

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä

Käytämme sivun toimivuuden vuoksi evästeitä.

Lue lisää evästeistä