Lola bootee - black

Art.nr 452401-1

160 €
187 €

Lola bootee är gjorda i mjukt skinn och de formar sig fint runt foten. På insidan av skaftet finns en silverfärgad dragkedja. Snygg söm i L-form fram på lästen. Skaften är ankelhöga, 13,5cm med polstrat skaft. Klackarna i trä är 7,5cm höga. Lola bootee är normala till något rymligare i foten. Pendlar du mellan två storlekar kan du prova att gå ner en storlek.

Varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

Normaali hinta 187 EUR

Lola booteet on valmistettu superpehmeästä nahasta, ja ne muotoutuvat hyvin jalan mukaan. Varren sisäpuolella on hopeinen vetoketju. Siisti L-kirjaimen muotoinen ommel on kaunis yksityiskohta varren etupuolella. Nilkkaan ulottuva varsi, 13,5cm ja pehmustettu varrensuu. Korot ovat 7,5cm korkeat. Lola-bootsit ovat jalassa normaalit tai hieman tilavat. Jollet osaa päättää kahden koon välillä, voit todennäköisesti valita niistä pienemmän.

Lola Bootee on valmistettu mustasta superpehmeästä nahkasta. Varren sisäpuolella on hopeinen vetoketju. Siisti L-kirjaimen muotoinen ommel on kaunis yksityiskohta varren etupuolella. Nilkkaan ulottuva varsi, 13,5 cm ja pehmustettu varrensuu. Korot ovat 7,5 cm korkuiset. Puhdistus kostealla kankaalla, suojaus neutraalilla kenkävoiteella. Bootsit on hyvä käsitellä nahkakengille soveltuvalla suojasuihkeella, jotta ne kestävät syysmyrskyt vieläkin kevätsade. Muistathan, että nahka on pehmeä ja arka materiaali, joka voi kulua, jos kengillä ajaa esimerkiksi autoa.

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle

Vuonna 2008, juuri ennen finanssikriisin alkua, perustimme me, Anna Eklund ja Lottis Sparrman, House of Lolan. Kaksi pienten lasten äitiä, joilla oli yhteinen unelma, ja halu työskennellä yhdessä. Meitä on yhdistänyt aina vahva tunne siitä, että te asiakkaat, toimitte meille suunnannäyttäjinä. Olemme vuosien saatossa kehittyneet muotialan yritykseksi, joka myy naistenvaatteita, juuri niin uniikeille ja tavallisille naisille, kuin me, te, sekä meidän ihanat työkaverimme ovat.
Valmistamme vaatteita, jotka ovat mukavia sekä armollisia meidän vartaloillemme, sekä kurveillemme. Valmistus tapahtuu korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa, jossa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet toimittajiimme. Tuotteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa näistä mahdollisuuksista, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

PS. Valmistamme tuotteita myös miehille sekä lapsille 

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset Ostoehdot Privacy policy

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä

Käytämme sivun toimivuuden vuoksi evästeitä.

Lue lisää evästeistä