Wishful dress - kiba light denim

Art.nr 28121149-3

19 €

Wishful mekko on valmistettu pehmeästä jerseystä. Mekossa on hieno istuvuus, se on tyköistuva rinnan kohdalta sekä hihoista, laskeutuen väljemmin hameosasta. Mekon helmassa on röyhelö. Mekossa on myös reilun kokoiset taskut. Keiju on brodeerattu toiseen hihaan. Jersey 92% puuvilla, 8% elastaani

Ei varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

Normaali hinta 99 EUROstorajoitus! Max. 2 kpl/tuote/asiakas.

Wishful mekko on valmistettu pehmeästä jerseystä. Mekossa on hieno istuvuus, se on tyköistuva rinnan kohdalta sekä hihoista, laskeutuen väljemmin hameosasta. Mekon helmassa on röyhelö. Mekossa on myös reilun kokoiset taskut. Keiju on brodeerattu toiseen hihaan. Jersey – 92% puuvilla, 8% elastaani Kuvan malli on 173 pitkä ja hänellä on koko XS.

Jersey – 92% puuvilla, 8% elastaani ´

#houseoflolafi

(dev-t2)Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle!

Olemme muotiyritys, joka myy naisten vaatteita ainutlaatuisille naisille.

Teemme vaatteita, jotka ovat mukavia ja armollisia vartalollemme sekä kurveillemme. Valmistamme vaatteemme korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa tehtailla, joiden kanssa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet. Vaatteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa tai tavoittaa myyjämme, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä