Riptide pants - blond

Art.nr 2815214-1

24 €

Viehättävät uudenmalliset housut, joiden lahkeet ulottuvat juuri täydellisesti polven alapuolelle! Tässä tulevat parhaat, pehmeän puuvillaiset kesähousut, joiden joustamattomassa materiaalissa on kaunista struktuuria. Gå till produktbeskrivning´

Varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

Viehättävä housumalli, jonka lahkeet ulottuvat juuri täydellisesti polven alapuolelle! Tässä tulevat parhaat, pehmeän puuvillaiset kesähousut, joiden joustamattomassa materiaalissa on kaunista struktuuria. Vyötäröllä mukavan tuntuinen käänne ja nauha, harjatusta teräksestä valmistetut napit sekä vyölenkit makeaa vyötä varten. Lahkeensuilla ribbikankainen käänne. Sivuilla tietenkin kivat taskut ja yksi myös matalalla housujen takapuolella antamassa pepulle nättiä muotoa.Menoihin yhdessä hienon Pottery blouse -puseron kanssa tai tyylikkääseen arkeen Simply tee –paitaan – hyvännäköistä!

96,5% puuvilla och 3,5% elastaania. Olemme erittäin ylpeitä House of Lolan vaatteiden korkeasta laadusta. Vaate pestään 30 asteessa, ja se voi kutistua maksimissaan 5 %. ´

#houseoflolafi

(dev-t2)Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle!

Olemme muotiyritys, joka myy naisten vaatteita ainutlaatuisille naisille.

Teemme vaatteita, jotka ovat mukavia ja armollisia vartalollemme sekä kurveillemme. Valmistamme vaatteemme korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa tehtailla, joiden kanssa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet. Vaatteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa tai tavoittaa myyjämme, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä