Holiday pants terry - black

Art.nr 2819210-2

29 €

Varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

Holiday pantsit ovat housut pehmeästä frotee-jerseystä. Vähän lököttävät vajaamittaiset housut, joissa on pehmeä leveä ribbi-kaitale vyötäröllä sekä kiristettävä nyöri. Housujen lahkeissa on pehmeät ja leveät ribbi-kaitaleet. Keiju löytyy housujen takakappaleen yläosasta. Jersey 80% puuvilla, 20% elastaaniKuvan malli on 164 cm pitkä ja hänellä on koko XS.Ostorajoitus! Max. 2 kpl/tuote/asiakas.Koska tämä tarjous on uniikeista tuotteista, joita on valmistettu rajoitettu erä niin rajoitamme osto-oikeuden maksimissaan kahteen tuotteeseen/asiakas, jotta niitä riittää mahdollisimman monelle ihanalle asiakkaallemme :)

Vaate on valmistettu mahtavan pehmästä ja ihanasta froteesta. Frotee on tehty 80% puuvillasta ja 20% polyesterista. Froteen “silmukat” ovat pitkiä ja tiiviisti ja se antaa kankaalle sen pehmeyden ja kiillon ja myös “värinvaihtelu” ominaisuuden (jos silmukat taittuvat vähän eri suuntiin). Olemme erittäin ylpeitä meidän pehmeästä froteesta, laadusta joka tuntuu sekä pehmeältä että ainutlaatuiselta. Frotee ei ole liian lämmin ja se laskeutuu kauniisti mekoissa ja hameissa.Olemme erittäin ylpeitä House of Lolan vaatteiden korkeasta laadusta. Vaate voidaan pestä 40 asteessa. Väri säilyttää hehkunsa pidempään, kun käytät valkaisuaineetonta pyykinpesuainetta. Kaikki kankaamme on pesty tuotantoprosessissa, mutta ne voivat kutistua maksimissaan 5 %. ´

#houseoflolafi

(dev-t2)Hashtagga dina bilder med #houseoflola och följ oss på instagram för att hålla dig uppdaterad.

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle!

Olemme muotiyritys, joka myy naisten vaatteita ainutlaatuisille naisille.

Teemme vaatteita, jotka ovat mukavia ja armollisia vartalollemme sekä kurveillemme. Valmistamme vaatteemme korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa tehtailla, joiden kanssa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet. Vaatteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa tai tavoittaa myyjämme, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä