Twilight pants - black

Art.nr 2426200-2

22

Varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

(Normaali hinta 55 EUR)

Twilight pants -housut ovat kaikkein cooleimmat ja hienoimmat, ja valmistettu pehmeästä american fleece -materiaalistamme – rakastamme niitä jo! Oikein matala haaraosa, johon on ommeltu haarakiila, mikä antaa makean lököttävän lookin. Tasku takana ja kaksi edessä. Vyötärökaitale on hieman kiiltävämpää materiaalia, ja se on varustettu leveällä resorilla ja puuvillanauhalla. Pitkien lahjeresorien ansiosta housut istuvat täydellisesti riippumatta siitä, mitä teet. Yhdistä näihin joko Tall tee tai Oklahoma mesh top - niiin tyylikästä!

Vaate on valmistettu joustavasta ja kauniista ”svetarikankaasta”. Materiaali on pehmeää ja myötäilevää, ja kangas on 94 % puuvillaa ja 6 % elastaania. Vaatteen puuvilla on turkkilaista kampapuuvillaa. Elastaani on joustava ja venyvä keinokuitu, jonka ansiosta vaate laskeutuu hienosti, on mukava päällä ja pitää muotonsa hyvin. Olemme todella ylpeitä ”svetarilaadustamme”, sillä se on mielestämme tarpeeksi paksua, muttei liian kuumaa. Se on mukava päällä sekä sisällä että ulkona. Olemme erittäin ylpeitä House of Lolan vaatteiden korkeasta laadusta. Kaikki american fleecestä tehdyt svetarikangasvaatteemme on valmistettu Turkkilaisesta kampapuuvillasta, johon on lisätty elastaania, jotta vaatteet olisivat pehmeitä, joustavia ja helppohoitoisia. Vaate voidaan pestä 40 asteessa. Väri säilyttää hehkunsa pidempään, kun käytät valkaisuaineetonta pyykinpesuainetta. Kaikki kankaamme on pesty tuotantoprosessissa, mutta ne voivat kutistua maksimissaan 5 %. Elastaania sisältäviä vaatteita ei saa rumpukuivata, sillä elastaani on lämpöherkkä kuitu, joka vahingoittuu korkeissa lämpötiloissa.

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle

Vuonna 2008, juuri ennen finanssikriisin alkua, perustimme me, Anna Eklund ja Lottis Sparrman, House of Lolan. Kaksi pienten lasten äitiä, joilla oli yhteinen unelma, ja halu työskennellä yhdessä. Meitä on yhdistänyt aina vahva tunne siitä, että te asiakkaat, toimitte meille suunnannäyttäjinä. Olemme vuosien saatossa kehittyneet muotialan yritykseksi, joka myy naistenvaatteita, juuri niin uniikeille ja tavallisille naisille, kuin me, te, sekä meidän ihanat työkaverimme ovat.
Valmistamme vaatteita, jotka ovat mukavia sekä armollisia meidän vartaloillemme, sekä kurveillemme. Valmistus tapahtuu korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa, jossa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet toimittajiimme. Tuotteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa näistä mahdollisuuksista, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

PS. Valmistamme tuotteita myös miehille sekä lapsille 

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset Ostoehdot Privacy policy

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä

Käytämme sivun toimivuuden vuoksi evästeitä.

Lue lisää evästeistä