Rocker soft jeans - blue

Art.nr 6017201-2

24

Varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

Normaali hinta 61 EUR

Rocker soft jeans -farkut ovat täydellisen coolit housut! Kaikki Lola-kidsimme tuntevat olonsa superupeaksi ja tyylikkääksi näissä housuissa, joissa on hieman roikkuva haarus. Housut ovat malliltaan raffit, roikkuvat ja melko kapeat. Farkut, jotka tuntuvat collegehousuilta - onko olemassa mitään tämän parempaa? Leveä joustoresori vyötärössä puuvillanauhalla varmistaa housujen pysyvän juuri siinä, missä niiden pitääkin. Feikkisepalus, pieniä saumadetaljeja poikkeavissa väreissä, yksityiskohtia takana sekä taskut edessä. Kirjaillun scull-merkkimme löydät takaa ylhäältä! Valitse joku hienoista puseroistamme ja yhdistä siihen Rocker soft jeans -farkut. Näin tyyli on sekä hieno että rouhea yhdellä ja samalla kertaa!

Käytämme joissakin housuissamme kudottuja kankaita, kuten tweediä. Tweed voi olla struktuuriltaan sileää tai karkeaa, mutta siinä on aina vinoa raitaa. Tykkäämme käyttää kudottuja kankaita, joihin on lisätty elastaania, koska niistä valmistetut vaatteet ovat pehmeitä, joustavia ja mukavia käyttää. Doer pants denim blue -housujen kangas on tummansinistä, ja lahkeiden etupuolella on kulutusta. Pesu 40 asteessa samanväristen vaatteiden kanssa. Väri säilyttää hehkunsa pidempään, kun käytät valkaisuaineetonta pyykinpesuainetta. Vaate voi kutistua maksimissaan 5 %. Elastaania sisältäviä vaatteita ei saa rumpukuivata, sillä elastaani on lämpöherkkä kuitu, joka vahingoittuu korkeissa lämpötiloissa.

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle

Vuonna 2008, juuri ennen finanssikriisin alkua, perustimme me, Anna Eklund ja Lottis Sparrman, House of Lolan. Kaksi pienten lasten äitiä, joilla oli yhteinen unelma, ja halu työskennellä yhdessä. Meitä on yhdistänyt aina vahva tunne siitä, että te asiakkaat, toimitte meille suunnannäyttäjinä. Olemme vuosien saatossa kehittyneet muotialan yritykseksi, joka myy naistenvaatteita, juuri niin uniikeille ja tavallisille naisille, kuin me, te, sekä meidän ihanat työkaverimme ovat.
Valmistamme vaatteita, jotka ovat mukavia sekä armollisia meidän vartaloillemme, sekä kurveillemme. Valmistus tapahtuu korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa, jossa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet toimittajiimme. Tuotteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa näistä mahdollisuuksista, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

PS. Valmistamme tuotteita myös miehille sekä lapsille 

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset Ostoehdot Privacy policy

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä

Käytämme sivun toimivuuden vuoksi evästeitä.

Lue lisää evästeistä