Oklahoma mesh top ls - black

Art.nr 2428101-2

13

Varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

(Normaali hinta 32 EUR)

Ihanan pehmeän smokkirypytyksen ansiosta toppi on vyötäröltä tosi mukava ja myötäilevä. Helmaa on pyöristetty jonkin verran, ja se on takaa hivenen pidempi kuin edestä. Pienen halkion ansiosta ¾mittaiset hihat levenevät vähän, ja nättinä detaljina puserossa kulkee kaksi erivärisenä erottuvaa koristeommelta. Mielettömän hyvännäköistä!

Singletrikoomme on pehmeää ja myötäilevää, ja siinä on 92 % kampapuuvillaa ja 8 % elastaania. Turkkilainen kampapuuvilla on pehmeämpää ja hieman ylellisemmän tuntuista kuin tavallinen puuvilla. Elastaani tekee vaatteesta mukavan päällä ja antaa sille painoa, jonka ansiosta vaate laskeutuu hienosti. Olemme erittäin ylpeitä House of Lolan vaatteiden korkeasta laadusta. Kaikki trikoovaatteemme on valmistettu Turkkilaisesta kampapuuvillasta, johon on lisätty elastaania, jotta vaatteet olisivat pehmeitä, joustavia ja helppohoitoisia. Pestään 40 asteessa samanväristen kanssa. Väri säilyttää hehkunsa pidempään, kun käytät valkaisuaineetonta pyykinpesuainetta. Kaikki kankaamme on pesty tuotantoprosessissa, mutta ne voivat kutistua maksimissaan 5 %. Elastaania sisältäviä vaatteita ei saa rumpukuivata, sillä elastaani on lämpöherkkä kuitu, joka vahingoittuu korkeissa lämpötiloissa.

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle

Vuonna 2008, juuri ennen finanssikriisin alkua, perustimme me, Anna Eklund ja Lottis Sparrman, House of Lolan. Kaksi pienten lasten äitiä, joilla oli yhteinen unelma, ja halu työskennellä yhdessä. Meitä on yhdistänyt aina vahva tunne siitä, että te asiakkaat, toimitte meille suunnannäyttäjinä. Olemme vuosien saatossa kehittyneet muotialan yritykseksi, joka myy naistenvaatteita, juuri niin uniikeille ja tavallisille naisille, kuin me, te, sekä meidän ihanat työkaverimme ovat.
Valmistamme vaatteita, jotka ovat mukavia sekä armollisia meidän vartaloillemme, sekä kurveillemme. Valmistus tapahtuu korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa, jossa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet toimittajiimme. Tuotteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa näistä mahdollisuuksista, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

PS. Valmistamme tuotteita myös miehille sekä lapsille 

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset Ostoehdot Privacy policy

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä

Käytämme sivun toimivuuden vuoksi evästeitä.

Lue lisää evästeistä