Chic pants - black rough

Art.nr 2427220-1

22

Varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

(Normaali hinta 49 EUR)

Mitä räväkimmät leggingsit, joissa on vahattu, mattamusta pinta - pienemmille Lolattarillemme! Niin ihanat JA coolit, miten täydellinen kombo. Leveä resori vyötärössä, pehmeät vatsaa vasten ja hieman vähemmän joustavuutta. Vahattu ulkopinta, mutta ihanan pehmeä sisäpinta. Nämä ovat trikoot, mutta toimivat ehdottomasti niin housuina kuin trikoinakin ja antavat hieman coolimman touchin useimmille sokerinsuloisille asuille.

Black rough on joustava kangas, jonka pinta on kiiltävä ja hieman halkeileva. Siinä on 65 % puuvillaa, 31 % polyesteriä ja 4 % elastaania. Kankaassa on mukana elastaania, mutta vahatun pintansa vuoksi kangas saattaa tuntua hieman jäykältä. Vaate saattaa päästää väriä kuivana ennen ensimmäistä pesua. Pestään käsin nurinpäin käännettynä 40:ssä asteessa tai hienopesuohjelmalla ja kuositellaan pesun jälkeen. Ei rumpu kuivausta.

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle

Vuonna 2008, juuri ennen finanssikriisin alkua, perustimme me, Anna Eklund ja Lottis Sparrman, House of Lolan. Kaksi pienten lasten äitiä, joilla oli yhteinen unelma, ja halu työskennellä yhdessä. Meitä on yhdistänyt aina vahva tunne siitä, että te asiakkaat, toimitte meille suunnannäyttäjinä. Olemme vuosien saatossa kehittyneet muotialan yritykseksi, joka myy naistenvaatteita, juuri niin uniikeille ja tavallisille naisille, kuin me, te, sekä meidän ihanat työkaverimme ovat.
Valmistamme vaatteita, jotka ovat mukavia sekä armollisia meidän vartaloillemme, sekä kurveillemme. Valmistus tapahtuu korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa, jossa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet toimittajiimme. Tuotteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa näistä mahdollisuuksista, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

PS. Valmistamme tuotteita myös miehille sekä lapsille 

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset Ostoehdot Privacy policy

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä

Käytämme sivun toimivuuden vuoksi evästeitä.

Lue lisää evästeistä