Candy dress ss - ash pink

Art.nr 2428141-2

22

Varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

(Normaali hinta 55 EUR)

Sievä Candy dress, jossa mukavan tuntuinen ja reilun kokoinen poolokaulus! Tämä ihana mekko on kevyesti A-linjainen, ja siinä on sivuilla kivat taskut. Niin, mehän rakastamme taskuja! Candy dressissä on korkea leikkaus ja edessä koristeellisia laskoksia. Helma on takaa hieman pidempi, ja siinä on huomaamaton käänne. Kokopitkät hihat ja rypytystä hihansuilla.

Single jerseymme on pehmeää ja myötäilevää ja se on valmistettu 92% kammatusta puuvillasta (Turkista) ja 8% elastaanista. Kammattu puuvilla antaa pehmeämmän ja hieman ylellisemmän tunteen kuin tavallinen puuvilla. Elastaanin ansiosta vaate on myös miellyttävä käyttää ja se antaa vaatteelle hieman painoa niin, että se laskeutuu kauniisti. Pestään 40 asteessa. Vaate pestään 40 asteessa, eikä sitä saa rumpukuivata, sillä elastaani on lämpöherkkä kuitu, joka vahingoittuu korkeissa lämpötiloissa. Pese vaate nurinpäin käännettynä samanväristen vaatteiden kanssa. Käytä mahdollisimman hellävaraista pesuainetta, joka ei sisällä valkaisuainetta, niin vaatteen väri säilyy paremmin. Kaikki kankaamme on pesty tuotantoprosessissa, mutta ne voivat kutistua korkeintaan 5 %.

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle

Vuonna 2008, juuri ennen finanssikriisin alkua, perustimme me, Anna Eklund ja Lottis Sparrman, House of Lolan. Kaksi pienten lasten äitiä, joilla oli yhteinen unelma, ja halu työskennellä yhdessä. Meitä on yhdistänyt aina vahva tunne siitä, että te asiakkaat, toimitte meille suunnannäyttäjinä. Olemme vuosien saatossa kehittyneet muotialan yritykseksi, joka myy naistenvaatteita, juuri niin uniikeille ja tavallisille naisille, kuin me, te, sekä meidän ihanat työkaverimme ovat.
Valmistamme vaatteita, jotka ovat mukavia sekä armollisia meidän vartaloillemme, sekä kurveillemme. Valmistus tapahtuu korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa, jossa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet toimittajiimme. Tuotteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa näistä mahdollisuuksista, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

PS. Valmistamme tuotteita myös miehille sekä lapsille 

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset Ostoehdot Privacy policy

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä

Käytämme sivun toimivuuden vuoksi evästeitä.

Lue lisää evästeistä