Spirit stockings - black

Art.nr 9018100-1

25 €

Våra nätstrumpbyxor är gjorda i ett matt och stretchigt material och har ett mjukt nätmönster. Strumpbyxan har en förstärkt tå och en resår i midjan samt är förstärkta ner över stussen. Alla våra strumpbyxor är gjorda i en härlig nylon som är gjord av 95 % återvunnen polyamid, 5% elastan. Vi har gjort våra Spirit stockings i ett stolt samarbete med Swedish stockings. Strumpbyxorna görs av återvunnen nylon. Fabrikerna är helt fria från avfall, de är till största del solcellsdrivna och de renar vattnet som används vid färgningsprocesserna. Allt detta gör Swedish stockings till världens första miljövänliga strumpbyxleverantör. Läs gärna mer på swedishstockings.com Strumpor och strumpbyxor har retur- och bytesrätt som vanligt, men är endast möjligt vid obruten förpackning.

Varastossa

  • Toimitus 2-4 päivää
  • Toimituskulut 6,90 eur
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Tuotekuvaus

Normaali hinta 25 EUR

Verkkosukkahousumme on valmistettu mattapintaisesta, pehmeästä ja joustavasta materiaalista ja niissä on pehmeä tiheä verkkokuvio.Sukkahousuissa on vahvistetut sukan kärkiosat ja joustava vyötärökaitale on myös vahvistettu lantion yli.Spirit sukat on valmistettu yhteistyössä Swedish stockings yrityksen kanssa. Sukkahousut valmistetaan kierrätetystä nylonista, joka mm. Tehdas, jossa sukat valmistetaan, on täysin jätteetön, se pyörii aurinkoenergialla ja kaikki valmistuksessa muodostuva jäte uudelleen hyödynnetään muihin tehtaan valmistusprosesseihin. Tämä kaikki tekee Swedish stockingsista ensimmäisen ympäristöystävällisen sukkia valmistavan yrityksen maailmassa. Lue lisää: swedishstockings.comSukilla ja sukkahousuilla on normaali vaihto- ja palautusoikeus, mutta ne voi palauttaa vain jos pakkaus on avaamaton.

Kaikki sukkahousumme on valmistettu upeasta nylonista, joka on valmistettu 95 % kierrätetystä polyamidista sekä 5% elastanista. Pese sukat mieluinen käsin, se on ympäristöystävällisempää. Jos peset sukkia koneessa, käytä aina pesupussia. Pesu 30 asteessa. Varo metallisia osia, avoimia vetoketjuja ja muita kovia esineitä rikkomasta sukkien pintaa pesussa. Älä käytä huuhteluainetta. Se vahingoittaa sukkien elastaania. Anna sukkien kuivua vapaasti, älä koskaan rumpukuivaa. Kuumuus vahingoittaa elastaania. ´

#houseoflolafi

Käytä kuvissasi hästägiä #houseoflolafi ja seuraa meitä Instagramissa niin pysyt ajan tasalla

We care

Manufactured in Europe
Design by women for women
Personal customerservice
Highquality fabrics

MEISTÄ

Tervetuloa House of Lolalle!

Olemme muotiyritys, joka myy naisten vaatteita ainutlaatuisille naisille.

Teemme vaatteita, jotka ovat mukavia ja armollisia vartalollemme sekä kurveillemme. Valmistamme vaatteemme korkealaatuisista materiaaleista Euroopassa tehtailla, joiden kanssa meillä on pitkät sekä hyvät suhteet. Vaatteemme sopivat niin työpalavereihin, arkeen kuin juhlaankin, ja niissä voi tuntea itsensä kotoisaksi missä vaan.

Meidän toiveemme on, että löydät tuotteistamme juuri ne luottovaatteet, jotka säilyvät käytössäsi pitkään. Sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi mukavasti, ja joita haluat käyttää yhä uudelleen. Toivotamme sinut tervetulleeksi House of Lolan maailmaan. Meillä voit valita itse, teetkö ostoksesi webshopissa, vai otatko yhteyttä yhteen mahtavista myyjistämme. Jos haluat lisää tietoa tai tavoittaa myyjämme, otathan yhteyttä asiakaspalvelijoihimme. He ovat upeita!

ASIAKASPALVELU

Yhteystiedot Vaihdot ja palautukset

TIETOA MEISTÄ

Rakastamme muotia Tietoa meistä

Käytämme sivun toimivuuden vuoksi evästeitä.

Lue lisää evästeistä