Priority shopping

2016-08-22
Priority shopping tarjoaa sinulle asiakasetuja. Aina. 24/7. Koko kauden ajan. Saat erikoistarjouksia ja lahjoja, pääset hankkimaan uutuustuotteita ennen muita ja toimituskulusi ovat edullisemmat. Sen lisäksi asiantunteva myyjämme on apunasi ostosten tekemisessä.
Priority shopping tarjoaa sinulle asiakasetuja. Aina. 24/7. Koko kauden ajan. Saat erikoistarjouksia ja lahjoja, pääset hankkimaan uutuustuotteita ennen muita ja toimituskulusi ovat edullisemmat. Sen lisäksi asiantunteva myyjämme on apunasi ostosten tekemisessä. Kotikutsujen emäntänä saat vielä enemmän etuja. Jätä yhteystietosi Ole emäntänä -kohdassa alla niin pääset hypistelemään, sovittamaan ja peilailemaan House of Lolan mallistoa kotona ystäviesi kanssa.

Myyjämme ovat huolella tehtäväänsä valittuja ja arvostettuja työntekijöitä meillä House of Lolalla. Myyjänä päätät itse omasta työajastasi ja siitä, miten suuri osa työelämästäsi koostuu on House of Lola tuotteiden myymisestä. Myyjäksi tuleminen ja myyjänä toimiminen voi olla sinulle suuri tai pieni askel elämässä – siitä päätät sinä. Lue lisää tai hae myyjäksi Tule myyjäksi linkin kautta alla.