Var värdinna

OLE EMÄNTÄNÄ


Korona viruksesta Covid-19 johtuen myyjämme järjestävät virtuaalikutsuja yhdessä emäntien kanssa.

Myös virtuaalikutsuilla saa nauttia iloisen myyjämme seurasta, kun hän esittelee uusimpia Lola-ihanuuksia. Saatte myös opastusta malleihin, kokoihin ja materiaaleihin liittyvien kysymysten kanssa.
Virtuaalikutsujen emäntänä voi valita emännänlahjan uniikkien lahjojen joukosta tai valita lahjaksi alennukset. Voit tutustua emännänlahjoihin alhaalta.

Ole yhteydessä myyjääsi, niin saat lisätietoa virtuaalikutsuista. Jos sinulla ei ole myyjää, ole yhteydessä kutsut@houseoflola.fi, niin lähellä oleva myyjä on sinuun yhteydessä.

Asiantunteva House of Lola myyjä tuo uusimman malliston kotiisi sovitettavaksi ja omalla peilillä peilailtavaksi, ja voit samalla vaihtaa kuulumisia ystäviesi kanssa – se on meistä maailman paras tapa shoppailla. House of Lola myyjien emännät ja asiakkaat ovat etuoikeutettuja saamaan tarjouksia, lahjoja ja edulliset toimituskulut, hankkimaan uutuuksia ennen muita sekä saamaan apua asiakkailleen omistautuneelta ja osaavalta myyjältä. Näitä etuja ei saa webshopin kautta tilaamalla.

Kiitoksena emännöinnistä voit valita yhden uniikeista Lola-tuotteista tai alennusta omista ostoksistasi. Tuotteet ja alennuksen määrä riippuvat kutsuilla tilaavien vieraiden määrästä. Lue lisää emännän eduista täältä.. Kutsujen emäntänä kutsut kotiisi esimerkiksi ystäviäsi, lastesi päiväkoti-/koulukavereiden äitejä, naapureita, työkavereita ja sukulaisia. Päätät itse vieraistasi sekä kutsun sisällöstä. Kuppi kahvia tai runsas buffetpöytä – kumpikin käy aivan yhtä hyvin. Hyvä vinkki vieraille on käydä katsomassa mallistoa kotisivuillamme jo ennen kutsuja. Emäntänä saat kutsukortit, jotka voi lähettää sähköpostitse tai tulostaa ja kirjoittaa käsin.


Kutsuilla myyjämme esittelee malliston, antaa vinkkejä erilaisiin asuyhdistelmiin sekä auttaa oikean koon valitsemisessa. Kutsuilla ei ole minkäänlaista ostopakkoa, vaan tärkeintä on viettää hauska päivä/ilta! Myyjä kirjaa kutsuilla tilaukset, jotka lähetetään asiakkaalle yleensä viikon sisällä. Tilauksen voi maksaa kortilla maksulinkin kautta tai laskulla. Emäntä ei osallistu myyntiin, tilausten kirjaamiseen, toimituksiin tai maksujen keräämiseen, vaan ne ovat kaikki House of Lolan vastuulla.

Kutsujen emännöinti on helppoa, kivaa ja erinomaisen hyvä syy tavata ystäviä!


Täytä hakemus tästä >>