--Välkommen till House of Lola

TERVETULOA HOUSE OF LOLAN SYKSYYN 2018

Syyskuussa 2008 julkaistiin House of Lolan aivan ensimmäinen mallisto. Kymmenen vuotta sitten! Se on niin huikeaa.. ja tunteita on nyt monia, tuntuu, että se oli ihan äsken kun meillä oli ensimmäinen mallistonjulkistusjuhla ja samalla tuntuu, että siitä on ikuisuus kun teimme laskuja manuaalisesti ja kirjoitimme osoitelappuja käsin…..

LOLAN ELÄMÄ
Yksi tärkeimmistä asioista meillä on ollut – tulee jatkossakin olemaan – meidän pyrkimys olla henkilökohtaisi. Kaikilla tasoilla. Oikeasti. Henkilökohtaisia asiakkaillemme ja henkilökohtaisia myyjillemme. Siinä pienessä juurialoittaneessa yrityksessä se oli yksi asia, mutta nyt – kymmenen vuotta myöhemmin se on meille mieleinen haaste, jonka otamme mielellämme vastaan! Pelkästään fyysisesti olemme Uppsalan alueella, mutta paljon Lolan elämässä tapahtuu Lolan maailmassa – Instagramissa, Insta stroryna, Facebookissa, omilla kotisivuillamme, mutta kaikista eniten meidän myyjiemme kautta. Meidän seuraaminen sosiaalisessa mediassa on erittäin hyvä tapa osallistua uutuuksiin, kilpailuihin ja jännittäviin tapahtumiin ja kotisivu käynnillä meitä voi oppia tuntemaan vieläkin paremmin. Ostaa voit sekä kotisivuiltamme webshopista tai ihanien myyjiemme kautta, joita on sekä Suomessa että Ruotsissa.
House of Lola on meidän oma tavaramerkki ja olemme alusta asti suunnitelleet kaiken itse – mallit, printit, kuosit ja tilanneet omat kankaat. Me työskentelemme edelleen samalla tavalla tänään kuin ihan alussa, huolimatta siitä, että nyt me saamme tämän prosessin aikana paljon apua työkavereiltamme.

SYYSMALLISTO
Nyt kun katsomme taaksepäin kuvia aikaisemmista mallistoista kyllähän sen huomaa, että aikaa on kulunut. Tavaramerkillemme, meille ja mallistoillekin on tapahtunut paljon. Tämä tuntuu hyvältä. Tykkäämme, että näemme sen. Olemme ylpeitä tähänastisesta matkastamme. Niiin, kaikkea emme ehkä tekisi enää nyt ihan samalla tavalla, mutta monta vanhaa suosikkiamme näyttää yhtä hyvältä tänäänkin kuin vuosia sitten.
Malliston tekeminen tähän juhlavuoteen ei ole eronnut siitä miten olemme tehneet aikaisemmin. Vaikka me tulemme juhlimaan hieman enemmän nyt syksyllä haluamme silti tehdä vaatteita jotka toimivat arjessa. Rakastamme arkea – elämä on arkea. Ja House of Lola haluaa mielellään olla osa sinun arkeasi.
Yksi syysmallistomme uusista materiaaleista on superihana ja joustava vakosametti. Siinä on erittäin kapeat vaot ja materiaali on todella kaunis päällä. Vakosamettia löytyy sekä housuista että hameesta. Vakosametin kanssa käytämme mielellään neuleita ja nyt mallistostamme löytyy sekä merinovilla- että puhdas puuvillaneule. Mahtava Highland knitted vähän paksummasta langasta, jossa on neulottuja palmikoita. Täydellinen syksyfiilis! Merinovillasta meillä on palkkiraitainen neule harmaansävyissä; täydellinen sekä mustien housujen ja farkkujen kanssa. Ja tietysti vakosametin kanssa. 😊
Se tuskin yllättää, että sametti on tärkeä materiaali ja meillä on samettia Invited bazerissa; vihreänsininen petrol ja toinen väri lämmin roosanpunainen, kaksi tärkeää väriä syksy väriskaalassa. Ja juuri punaiset, roosanpunainen, viininpunainen ja ruosteiset sävyt näkyy useassa eri materiaalissa ja kuviossa nyt syksyllä. Plaster dress – red rust, mahtavasta joustavasta single jerseystämme tuntuu todella Lolamaiselta ja on niin helppokäyttöinen, josta me todella tykkäämme.
Valkoinen paita ei ole nyt syksyllä enää ”vain” valkoinen paita; nyt sen voi yhdistää jännittävään Momet blouseen rapeasta ja joustavasta puuvillapopliinista, joka on täysin uusi materiaali meille. Samasta materiaalista on myös paitamekkomme Exhibit dress mustana.
Sen jälkeen kuin löysimme farkkutoimittajamme Turkista, jokunen vuosi sitten, olemme kehittäneet yhteistyötämme ja tälle kaudelle saimme uuden farkkumallin; Stellan, joka on joustavaa ja kaunista farkkulaatua. Stella farkuissa on hieman korkeampi vyötärö kuin aikaisemmissa farkuissamme, niin odotetut!! Stellasta tulee myös musta variaatio vahatusta twillistä, jotka tulevat pelastamaan monet bileillat 😊.
Juuri niin kuin ennenkin, House of Lolan mallistossa on nytkin tilaa erilaisille tyyleille ja vaatteita on kaikille ja kaikkeen; riippumatta siitä miltä päiväsi näyttää. Ehkä tarvitset joustavia, kauniita vaatteita, joissa voit helposti olla lasten tai oppilaiden kanssa sisällä tai ulkona, ehkä haluat tuntea itsesi kauniiksi tärkeässä työkokouksessa tai haluat jotain mukavaa päällesi kotona tai haluat tuntea itsesi erityisen hienoksi ystävien kanssa kaupungilla?! Me pyrimme tekemään juuri niitä vaatteita, joissa voit tuntea itsesi erityisen hienoksi, vaatteita jotka näyttävät makeilta ja tuntuvat mukavilta ja oikeilta juuri sinulle ja joita on helppo hoitaa sekä käyttää.

KYMMENEN VUOTTA RAKKAUTTA JA KIITOLLISUUTTA
Rakkaus on jotain joka punoo yhteen koko meidän ajattelumme ja tavan johtaa yritystä. Rakkaus vaatteisiin, rakkaus toisiimme ja rakkaus arkeen. Ilman rakkautta House of Lolaa ei olisi tänään. Ajatella, että se mikä alkoi platonisena rakkaustarinana kahden työmyyrän välillä, jotka eivät voineet olla ilman toisiaan ja jotka todella, todella uskoivat, että yritystä voi johtaa rakkaudella, ilolla ja sisulla – on nyt Lola. Näissä kymmenessä vuodessa on tapahtunut käsittämättömän paljon! Siitä että me (Lottis ja Anna) teimme kaiken itse – suunnittelimme mallistot, pakkasimme tilaukset, kirjoitimme osoitteet lähetyksiin, lähetimme itsetehdyt laskut ja leivoimme mutakakkuja myyjillemme kickoffiin – siihen, että nyt meillä on melkein 40 kolleegaa ja massoittain Lolalle omistautuneita myyjiä elämässämme. Olemme todella otettuja että meillä on maailman parhaat asiakkaat, maailman paras myyjäjoukko, maailman parhaat tiiminvetäjät ja maailman paras henkilöstö. Olemme niin kiitollisia, että meillä on juuri teidät tällä mahtavalla Lola-matkallamme! Kiitos ensimmäisistä kymmenestä vuodesta! Nyt odotamme innolla tätä maagista syksyä!

Lämpimästi tervetuloa syksyyn 2018 House of Lolan kanssa.

Halauksin Anna Eklund ja Lottis Sparrman