Välkommen till

TERVETULOA HOUSE OF LOLAN KEVÄT 21

Valo lisääntyy päivä päivältä ja uusi House of Lola mallisto on valmis julkaistavaksi. Toivomme, että löydät tästä mallistosta jotakin, joka sopii sinun arkeesi. Ehkä ihanan pehmeän neuleen, jota voi käyttää mekon kanssa, kunnes on riittävän lämmintä? Ehkä mukavan joustavat housut, jotka sopivat yhtä hyvin juhlaan kuin vapaa-ajalle? Ehkä sinun on aika hankkia basic-mallistosta uusi toppi tai uudet mustat legginssit? Mikä tahansa vaatteistamme onkaan hankintalistallasi, niin tiedät että saat Euroopassa tarkkaan harkituista materiaaleista valmistetun laadukkaan vaatteen, josta voimme olla todella ylpeitä.

Ryhdyimme työstämään kevään mallistoamme jo viime vuoden helmikuussa. Haluaisitko tietää vähän enemmän, miten mallisto syntyy?

MALLISTON LUOMINENEN

JOULUKUUSTA TAMMIKUUHUN:
Muutoksen aika. Ajanjaksolla syys- ja talvimalliston 2020 jälkeen analysoimme myyntilukuja ja keräämme inspiraatiota uusista ideoista. Saatamme ehkä nähdä jossakin sisustuslehdessä kuvan upeasta tapetista tai nähdä mielenkiintoisen juontajan TV:ssä ja inspiroidumme hänen tyylistään, tai ehkä kukkapenkistä kurkistaa upean värinen unikko, tai hoksaamme mitä oman malliston vaatteitamme käytämme aina vain uudelleen ja uudelleen.

HELMUUSTA MAALISKUUHUN:
Nyt on aika yhdistää kolmen ihmisen ideat ja synnyttää niistä yhteinen suunnitelma. Tärkeä asia tässä on, että saamme työskennellä ilman keskeytyksiä ja niin että meidän ei tarvitse sulkeutua lukkojen taakse. Senpä takia meillä on tapana viettää muutama intensiivinen päivä poissa toimistolta (ja perheen parista 🙂). Nämä päivät ovat meille tiiminä todella merkityksellisiä, jotta voimme jatkaa työtämme hieman enemmän yksilöinä ja, jotta meillä kaikilla on kirkkaana sama päämäärä malliston suhteen. Meillä on tapana aloittaa eri teemojen luominen, mitä haluamme niiden viestittävän? Tämän jälkeen työskentelemme kaavojen parissa, lähtökohtana meillä on joka teeman tärkein ja tyypillisin vaate. Hahmottelemme ja mitoitamme koko ajan samalla kun pohdimme jalat maassa mikä vaate on toiminut edellisillä kausilla, ja mikä taas on flopannut täysin.
HUHTIKUUSTA TOUKOKUUHUN:
Nyt ideat ja mitoitetut luonnokset on ommeltu mallikappaleiksi käyttämissämme tehtaissa. Sovittelemme ja muuttelemme, ja sovittelemme uudelleen, hiomme kaikkia yksityiskohtia koko design-tiimin kanssa. Samaan aikaan pohdimme ovatko valitsemamme kankaat sopivia, onko juuri tässä mallissa sopiva kangas vai pitäisikö se vielä vaihtaa toiseen? Vaatteen valmistaminen juuri oikeasta materiaalista on monen pohdinnan takana. Laskeutuisiko vaate paremmin, jos se olisi valmistettu jostakin toisesta materiaalista? Vaatteen elinkaarta, käytettävyyttä ja kestävyyttä ajatellen vaatteen materiaalivalinnanlla on todella suuri merkitys. Toukokuussa, kahdeksan kuukautta ennen malliston julkaisua, tehdään malliston tilaukset. Kollegamme sisäänosto-tiimissä tekevät nyt parhaansa, jotta vaatteita ostetaan juuri optimaaliset määrät.
KESÄKUUSTA HEINÄKUUHUN:
Tilaukset on nyt tehty ja kaikkien yksityiskohtien pienimmätkin säädöt on säädetty ja listat lähetetty. Muutaman kuukauden ajan vastailemme kysymyksiin ja vielä on mahdollista tietynlaisiin muutoksiin. Kankaat värjätään ja painetaan toiveidemme mukaan, monet yksityiskohdat varmistetaan ja hyväksytetään meillä. Samaan aikaan kaiken tämän kanssa käynnistämme jälleen uuden malliston suunnittelu-kierron, kun syksyn mallisto lanseerataan 🙂.
ELOKUUSTA SYYSKUUHUN:
Mallisto on nyt yhteistyökumppaniemme käsissä. Samaan aikaan työstämme kovasti jo kevään mallistoa.

LOKAKUUSTA MARRASKUUHUN:

Tässä vaiheessa vuotta olemme saaneet ideat, luonnokset ja ajatukset valmiiksi ja ne tulevat meille valmistajilta. Vaatteita sovitellaan, tarkastetaan ja koepestään uudelleen. Tämän jälkeen valmistelemme malliston kuvauksia ja vaatteista tehdään hienoja asuyhdistelmiä. On jopa vähän epätodellinen hetki, kun saamme sovittaa uutta mekkoa, oikeissa mitoissa, oikeasta kankaasta ja oikealla kuviolla! Niin kutkuttavan hermostuttavaa, mutta ah niin ihanaa! Puhumattakaan siitä, kun näemme vaatteet malli-ystäviemme päällä ja kuulemme mitä mieltä he ovat niistä…
Näin on kulunut koko vuosi. Yksi vuosi, joka on sekä yhtä pitkää odotusta että vain yksi nopea sujahdus. Onneksi saamme tehdä töitä usean malliston kanssa samaan aikaan niin, että ajankulua ei huomaa. Jos mietitte, että eikö ole vaikeaa pysyä perässä kaikessa tekemisessä, niin todellakin on. Eikä mitenkään vähiten siitä mikä vuodenaika on aina meneillään toimiston ulkopuolisessa maailmassa, sillä me olemme melkein aina eri vuodessa ja eri vuodenajassa… Onneksi kaikki sujuu kuitenkin hyvin!AUTUMN TWENTY


Uusi vuosi ja valoisammat ajat tarkoittavat meille skandinaaveille vuodenaikojen vaihtelua ja tietyin osin vaatteiden kausivaihtelua. Pimeän vuodenajan jälkeen heräämme eloon väreissä ja tämä näkyy myös kevään mallistossa. Väreinä hehkuvat pehmeät pastellivärit kuten vaalean roosa, vaalean harmaa, utuinen sininen ja pehmeä vihreä. Mallistosta löytyy myös pirteitä värejä kuten voimakas roosa, keltainen, punainen ja ruohonvihreä. Haluamme inspiroida sinua näkemään jo kotona olevat vaatteesi uudella tavalla! Ehkä suosikki farkkusi tuntuvat vielä paremmilta uuden roosan neuleen kanssa?! Tai ehkä hankit uudet vaaleat chinot, niin että voit käyttää mustia jakkuja ja toppejasi myös keväällä? Odotamme niin innolla kaikkia kevään vaatteita ja niiden uusia yhdistely vaihtoehtoja. Mikä parhaita, on mahtavaa saada jakaa nämä kanssasi!


Lola romance
Tämä malliston osa on täynnä rakkautta. Rakkautta uskollisia asiakkaitamme kohtaan, rakkautta kaikkia upeita yhteistyökumppaneitamme kohtaan ja arvostusta melkein ikonisiksi nousseiden menneiden vuosien tyylejä kohtaan. Tämä teema on kaiken tämän riemu-uutinen – rakkauden täyttymys suunnittelutyössämme – päämäärämme on saada jokainen asiakas kokemaan olevansa kaunis aivan jokaisena viikonpäivänä 😊
Lola love pirskahtelee positiivista värejä kuten roosaa, vihreää ja keskisinistä. Ja kuten kevääseen yleensäkin kuuluu, niin denim ja beige ovat mukana turvallisena perusvärinä.

Urban blood
Sana urban voi tuoda mieleemme pelkän yksivärisen asvalttiviidakon, jossa koko maailma on vain sementinharmaa ja mikään tuolta maailmasta ei pistä silmään. Mutta jos tätä tutkii tarkemmin, onkin siellä kaikenlaista elämää. Kadunkulmasta kuuluu musiikkia, leikkipuistosta kaikuvat lasten iloiset äänet ja puistot ovat ihanan vihreät. Urban blood ei anna meidän hämääntyä arjen rutiineista vaan houkuttelee katselemaan ympärille avoimin silmin, ihastumaan pienistä yksityiskohdista ja havaitsemaan kaikkia uusia asioita ympärillämme.
Kevääseen kuuluu valtava skaala eri värejä luonnonvalkoisesta ruskeaa yhdessä roosan ja kuparin eri sävyjen kanssa. Muutamat tämän teeman väreistä olemme kuvanneet yhdessä ajatuksenamme Urban blood maailma.Simply fashion
Muodin ei aina tarvitse olla haastavaa, tai suunniteltu vain pienelle joukolle trendikkäitä ihmisiä. Muoti on tarkoitettu aivan jokaiselle. Ilo oman tyylin löytymisestä, omien suosikkivaatteiden oivaltamisesta ja siitä miten jokainen voi omalla tyylillään ilmaista itseään. Simply fashion teemasta löytyy yksinkertaisen helpot värit: musta ja setti paitoja ja puseroita kauden väreissä ja printeissä. Miksi kaiken pitäisi olla hankalaa?