Välkommen till

TERVETULOA HOUSE OF LOLAN KEVÄÄSEEN – SPRING TWENTYUusi vuosikymmen ja House of Lolan kevätmallisto. Olemme niin odottaneet tätä hetkeä! Vihdoinkin saamme esitellä teille ihanat tuotteemme, joiden parissa olemme työskennelleet melkein vuoden ajan. Vaikka haluaisimme niin kovasti esitellä teille itse malliston hienoja yksityiskohtia, kuvioita ja materiaaleja niin se on vain mahdottomuus. Miten hienoa onkaan, että meillä on niin ihana myyjäjoukko, joka panostaa aikaansa esittelyjen suunnitteluun ja toteutukseen teitä, asiakkaitamme varten.

Sen lisäksi, että esittelyssä on ihana tavata ystäviä ja nauttia ehkä jotain herkkuja, on se mielestämme ehdottomasti paras tapa tutustua vaatteisiimme. Saat silloin mahdollisuuden tunnustella todella pehmeitä materiaalejamme, saada vinkkejä juuri sinulle sopivista kokoluokista ja miten hoitaa vaatteitasi parhaiten. Saat myös mahdollisuuden sovittaa vaatteita sekä saat vinkkejä, miten yhdistellä vaatteita kuluvan ja menneiden kausien vaatteiden kanssa. Näiden vinkkien johdosta uusista vaatteistasi tulee sinulle pitkäikäisiä käyttövaatteita. Kestävän kulutuksen ajatusmaailmaan sopiva ostos, parasta mitä tiedämme!

Kevään malliston kuvaukset tehtiin yhdessä lempipaikoistamme – Siggesta tilalla Värmdössä Tukholman ulkopuolella. Saimme viettää tilalla yhdessä upeiden malliemme ja valokuvaajamme Jennyn kanssa kaksi päivää. Tuloksia voitte ihailla lookbookistamme. Selaile sitä rauhassa ja anna inspiraation iskeä itseesi! Muotikevät 2020 on täällä!


KEVÄTMALLISTO
Mallisto koostuu noin 70 tuotteesta, jotka on jaettu kolmeen eri teemaan, mallisto on sekoitus ihania keväisiä värejä, jännittäviä kuoseja ja upeita materiaaleja. Stylish meetings teemassa vaatteet ovat klassisia, niitä yhdistellään leikkisästi malliston kahden muun teeman; Lola-love ja Crispy feelings vaatteiden kanssa. Useat yhdistely mahdollisuudet, materiaalivalinnat ja valmistus Euroopassa on osa yritystämme tarjota kestävän kehityksen vaatteita, jotka ovat sekä kauniita että mukavia päällä.

Useat kevään kuviomme ovat saaneet inspiraationsa luonnosta, kaikkea eläinmaailman kuvioista kukkiin, aaltoihin ja rantoihin. Musta on aina tärkeä peruselementti mutta kevät tunnelmia luodaan vaalealla roosalla, beigellä ja sinisen eri sävyillä, ja nämä yhdessä helakanpunaisen, vihreän ja keltaisen eri sävyillä luovat hienon harmonisen malliston. Beigen useat eri sävyt, joita on hyvin helppoa yhdistää lukemattomilla tavoilla, toimivat malliston perusvärinä. Materiaalit vaihtelevat, mutta ovat -kuten aina ennenkin- yhtä ihanan pehmeitä. Mallistosta löytyy vaatteita niin tärkeisiin kokouksiin, juhliin, kuin perheen yhteisiin laatuhetkiin.

Toivomme, että vaatteitamme rakastetaan ja käytetään vuodesta toiseen eri elämän vaiheissa. Kun asiakkaamme kertovat käyttävänsä lempihamettaan yhtenä päivänä töissä yhdistettynä juhlavan topin ja jakun kanssa ja seuraavana päivänä hame yhdistetään rentoon paitaan mentäessä rannalle, sydämeni lyö ylimääräisen kerran ilosta. Silloin olemme tukeneet meille tärkeää asiaa – kestävää kehitystä. Kestävä kehitys ohjaa koko tuotantoketjuamme suunnittelupöydältä siihen, että asiakas saa vaatteensa kotiinsa. Kun asiakas taas sitten puolestaan käyttää vaatetta monissa eri tilaisuuksissa vuodesta toiseen hoitaen sitä huolella, on se kuin sulosointuja korviini.

Mallisto on jaettu hienosti juhlavampien paitojen kuten elegantin ja vähän ylellisemmän Empire blousen ja rouheampien neuleiden, paitojen ja takkien kuten Harley jacketin kesken. Näiden seuraksi löytyy hieno valikoima sekä housuja että hameita. Mekkojen rakastajille löytyy esimerkiksi suloinen Hedda mekko, jossa on mustaa ja pikkuruisia kukkia, tai elegantti Clarence dress, josta löytyy kahta eri kuosia.
Emme saa unohtaa asusteita, voin paljastaa, että kevään sneakerit ja bootsit ovat niin upeita. Niistä löytyy hienoja yksityiskohtia ja värejä, jotka yhdistyvät valloittavasti kevään vaatteiden kanssa. Näin ne todella huomataan ja ne muodostavat todellisen pisteen iin päälle keväällä 2020.

Tässä lyhyet kuvaukset kevään kolmesta eri teemasta:

Lola Love

Avainsanat: Lolamaista, keväistä, naapurintyttö, ilo

Yhtä uusia tuotteita kuin kaikissa teemoissa, mutta tämä nimi esiintyy kaikissa mallistoissa, sillä täältä löytyy ne vaatteet, jotka ovat ”meidän” tyyliämme, ne joita rakastamme ja joissa tunnemme olomme kotoisaksi. Lola Love hehkuu aina kevät tunnelmia heleillä väreillään.

Tämän vuoden Lola Love-teema on sekoitus pastelli roosaa, vaaleansinistä, beigen eri sävyjä, farkkua ja vähän harmaata. Täältä löytyy myös musta-valkoisia kuvioita.

Tyypillinen outfit: löysä Chapter sweateri upeassa keväisen meleeratun roosan värisenä yhdistettynä keväisiin raidallisiin Concrete stretch farkkuihin ja Base high sneakereihin. Super siistiä ja niin ”Lolamaista”.


Crispy feelings

Avainsanat: pirteät värit, uteliaisuus, cool, farkkumainen, miellyttävä

Tässä teemassa on asennetta sen ollessa samalla energinen ja naisellinen. Tässä on keskipisteenä luonnon inspiroimat kuviot kuten kukat, aallot ja rannat samalla kun farkkumaisuus ja musta vahvistaa fiilistä coolista asenteesta.

Crispy feelings väreinä ovat vihreän ja sinisen eri sävyt, sahramin keltainen, musta ja shampanja.

Naisellinen vihreässä Hedda mekossa on täydellinen yhdistelmä oikeaa asennetta ja cooliutta yhdessä keskisinisen Harley takin kanssa. Vähän kuin suloinen kesämekko yhdistettynä biker-takkiin. Toinen todella upea yhdistelmä on tietysti Square housut yhdistettynä pehmeään sahramin väriseen tai vaalean shamppanjan väriseen Rich paitaan


Stylish meetings

Avainsanat: Sanat, jotka kuvaavat tätä teemaa ovat: huoliteltu, voima, klassinen, kaupunki

Tämän teeman vaatteilla on helppoa luoda juuri oikeanlainen kokonaisuus tilaisuuksiin, joissa täytyy keskittyä johonkin muuhun kuin päällä oleviin vaatteisiin. Näillä vaatteilla on todella monipuolinen yhdistettävyys upeisiin, mukaviin ja itsevarmoihin asukokonaisuuksiin, jotka toimivat tilanteissa kuin tilanteissa. Nämä vaatteet toimivat niin myyjällä, vastaanotossa, konttorissa kuin tärkeissä kokouksissa.

Värit: musta, harmaa ja valkoinen on itsestäänselvyyksiä tässä teemassa, haaleita shamppanjan ja hiekan sävyjä löytyy myös näistä vaatteista.

Teeman eläinmaailman kuvioista löytyy myös upea poltettu keltainen.
Stylish meetings teeman asennetta tihkuva asu on yhdistelmä mustilla Crucial housuissa yhdessä tiikerikuvioisella Empire paidalla ja mustalla Feature X neuleella. Teemasta löytyy useita hienoja paitoja. Yksi paita on pakko nostaa esille – jännittävä hiekan värinen Luscious paita, joka voidaan yhdistää niin housujen kuin hameiden kanssa, kuten esimerkiksi mustan Cassie chic hameen kanssa. Raidallinen Clarence mekko kuten kukallinen Obvious mekko ovat itsestäänselvät vaihtoehdot hänelle, joka haluaa tuntea olonsa itsevarmaksi, naiselliseksi ja hienoksi.


RAKKAUS JA KIITOLLISUUS

Silläkin riskillä, että kuulostamme tylsiltä … mutta emme pysty sanomaan liian monta kertaa miten suurta rakkautta ja kiitollisuutta tunnemme teitä upeita asiakkaitamme kohtaan! Te, jotka kausi toisensa jälkeen löydätte aina suosikkivaatteenne mallistostamme, ja että rakastatte niitä. Me todellakin rakastamme vaatteitamme, joita luomme! Kun pääsette tutustumaan vaatteisiin olemme jo eläneet niiden kanssa kauan. Ideasta suunnittelupöydän kautta mallikappaleiksi ja valokuvia koekappaleista kunnes ne ovat valmiina saapumaan varastoomme ja sen jälkeen pikkuhiljaa siirtymään teille. Koko prosessissa on niin monta ihmistä osallisena ja me olemme vakuuttuneita siitä, että meillä on maailman parhaat asiakkaat, maailman paras myyjäjoukko, maailman parhaat tiiminvetäjät ja maailman paras henkilökunta. Olemme kiitollisia, että olette mukana toteuttamassa tätä upeaa Lola-matkaa! Kiitos että olette kanssamme, nyt odotamme kimaltelevaa kevättä!

Tervetuloa uudelle vuosikymmenelle ja uuteen yhteiseen House of Lola kevääseen!
Halit Anna Eklund ja Lottis Sparrman