Välkommen till

Tervetuloa house of Lolan syksyyn 2019


Syksy 2019 on täällä ja samalla samme esitellä teille uuden mallistomme. Mallisto, jonka parissa olemme saaneet työskennellä jo reilun vuoden ennen julkaisua. Olemme odottaneet mallistoa innolla! Kymmenen House of Lola vuoden jälkeen joku teistä saattaa ajatella että ideat loppuvat kesken ja uudesta mallistosta tulee tylsän pliisu ja vanhat mallistot ja tuotteet jäävät unholaan. Emme unohda koskaan syksyä 2017, jolloin julkaisimme ensimmäisen kerran tuotteita modaalista, joka on nykyään itsestäänselvyys materiaali useammassakin malliston tuotteessa. Tai vuotta 2015, jolloin meillä oli ensimmäistä kertaa myynnissä farkut ja nappasimme monta logistiikkakeskuksemme työntekijää mukaamme malliston lanseeraukseen esittelemään malliston myyjillemme. Tai kaksi vuotta sitten olleen kevät malliston kuvaukset Vaxholmin ulkopuolella sijaitsevassa linnan miljöössä, kun yritimme saada keväisiä kuvia aikaan jääkylmässä ja kalseassa tammikuun säässä. Nämä kaikki muistot ja vaatteet ovat piristämässä meiliämme!

Huolimatta siitä löysitkö meidät vasta juuri äsken tai oletko seurannut matkassamme jo ennenkin, toivomme että olet utelias ja hyppäät kyytiin saadaksesi insipiraation upeasta muoti syksystämme! Uteliaisuutesi tyydytät parhaiten osallistumalla esittelyyn kutsuilla, tai järjestämällä omat vaatekutsusi meidän osaavan myyjämme kanssa. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua kutsuesittelyyn, niin löydät ihastuttavia kuvia uusista tuotteistamme myös webshopista. Upea ystävämme ja taitava valokuvaajamme Jenny Drakenlind oli meidän ja malliemme kanssa Hammarby Sjöstadissa Tukholmassa kesäkuussa 2019 kuvaamassa nämä kuvat (nämä olivat meille unohtumattomia päiviä 💛).


LOLAn elämä
Jos ikinuori ”Lola” on kopio meistä yrityksen perustajista, niin voimme kertoa että hän rakastaa työtään ja hänellä on maailman parhaat työkaverit. Hän on työssään intohimoinen ja hänen ohjenuoranaan toimivat sanat ”ilo, rakkaus ja sisu”. Te, jotka seuraatte Lolan päiväkirjaa tiedätte että hänellä on välillä jopa vähän liian hektistä elämää. Mutta olkaa huoleti… hän panostaa aikaansa myös rakastamaansa perheeseensä ja tietää myös, että kuntoilu on tärkeää hyvinvoinnin kannalta.

Tärkeimpänä asianamme tavassamme työskennellä ja olla, on pyrkimys aina olemaan persoonallisia joka taholla. Haluamme olla henkilökohtaisia asiakkaidemme ja myyjiemme kanssa. Alun pienessä juuri toimintansa aloittaneessa yrityksessä tämä oli tärkeää, mutta nyt reilu kymmenen vuotta myöhemmin, tämä on edelleen mukava haaste ja otamme sen ilolla hoidettavaksemme!

Fyysisesti toimimme pääasiassa Uppsalan alueella, mutta monet elämämme asiat tapahtuvat Lolan elämässä niin Instagramissa, Insta-tarinoissa, Facebookissa, omilla nettisivuillamme mutta ehkä jopa eniten tapahtuu myyjiemme luona. Kun seuraatte meidän sosiaalisen median kanaviamme saatte aina nopeimmin tiedot uutuuksista, kilpailuista ja kaikista jännittävistä kampanjoistamme. Vieraillessanne nettisivuillamme tutustutte meihin vielä paremmin. Ostosten tekeminen onnistuu niin nettisivujemme webshopin kuin fantastisten myyjiemmekin kautta sekä Suomessa kuin Ruotsissakin.

House of Lola on oma tuotemerkkimme ja olemme ihan alusta saakka suunnitelleet kaiken itse – mallit, painatukset, kuviot ja etsineet meille omat kankaamme. Työskentelemme edelleen samalla tavalla kuin aivan alussakin, lukuunottamatta sitä että meitä on tänä päivä paljon isompi tiimi työskentelemässä designin parissa.


SYYSmallisto
Mallisto koostuu noin 70 tuotteesta, tuotteita eri materiaaleista. Sinä, joka olet ollut matkassa jo pidempään, tunnistat monet tutut materiaalit, mutta mukana on myös muutama uusi materiaali. Syysmallistossa on arkisia toppeja, juhlavampia paitoja, pehmeitä puseroja, pitkiä ja lyhyitä neuleita ja neuletakkeja, eri tyyppisiä mekkoja ja pistee iin päällä paljon erilaisia housuja. Koskaan ennen ei ole varmaankaan ollut näin paljon erilaisia muodikkaita housuja tarjolla?!? Kapeat joustavat housut ovat edelleen muodissa ja leveät housut ovat nyt todellakin muodissa. Kudotut viimeistellyt kankaat tai rennosti haaroista lököttävät housut, mutta myös eri variaatiot korkeista vyötäröistä ja uusista yksityiskohdista, tarjolla kaikkea mahdollisista. Housuja löytyy monelle erimalliselle naiselle ja moniin eri tilaisuuksiin jossa haluat olla pukeutunut House of Lola housuihin.
Syysmallisto on jaettu neljään eri teemaan, tässä lyhyet kuvaukset näistä:

Lola love
Avainsanoja: Lolamainen, farkku, next-door girl, arjen piristys

Tässäkin teemassa on paljon uusia tuotteita, mutta Lola love teemana esiintyy joka mallistossamme. Tästä teemasta löytyy tuotteita omasta ydinteemastamme, tuotteet joissa tunnemme olevamme kotona. Värikarttaa hallitsevat viininpunainen ja sininen, jotka yhdistyvät vaaleampaan roosaan ja siniharmaaseen. Farkku on tärkeä elementti ja Lola favorits tuotteet ovat ihania yhdisteltäviä tähän teemaan.

Tyypillinen outfit; Suosikki-neuletakkimme Significant mid cardie uudessa tummassa dark ruby red värissä ja ruudullinen Sally shawl aberdeen dark ruby red ja uudet farkkumaiset vakosamettihousut Ziggy – myös tummana ruby red värisenä. Yltäkylläinen syksyinen viininpunainen väri eri tuntuisissa materiaaleissa takaa täydellisen Lola love-outfitin.


Bohemian dreams
Avainsanoja: kukallinen, unelmoiva, leikkisä, värikäs

Malliston pieni osa, joka herättää iloa ja saa meidät hymyilemään. Sillä emme voi olla tuntematta muuta kuin iloa kun puemme päällemme kultaisen niukan samettijakun tai viininpunaisen kukallisen mekon?!?

Tyypillinen outfit: Pilkullinen röyhelöllinen hame ja kultainen niukka samettijakku ovat todella upeat yhdessä!


Urbanista
Avainsanoja: kuviota ja yksityiskohtia, ruutuja ja raitoja, fashion
Tämän teeman väriskaala on tummat sävyt, musta joka on aina meillä tärkeä muotiväri. Yhdistämme tähän mausteista ruosteenpunaista ja saamme aikaan täydellisen syysfiiliksen! Rakastamme upeita kudotusta materiaalista ommeltuja housujamme vinolla nappilistalla viimeisteltyä uutta ja jännittävää lookia!

Tyypillinen outfit: Jowly top mustana tai pippurina yhdistettynä ruudullisiin Futire pantseihin! Plaza bootseilla luomme täydellisen lookin!


Front position
Avainsanoja: musta, viimeistelty, ydin, kyvykäs
On järkevää omistaa vaatekaappi, jossa on helposti yhdisteltävissä olevia vaatteita. Ne omat mukavuusalueen klassikot yhdistettynä somisteisiin tai kauden yksityiskohtiin. Tästä teemasta löydät myös helposti juhlavaatteet. Vaatteet, jotka tuovat vähän säihkettä tai eläinmaailmaa kokonaisuuteesi.

Tyypillinen outfit: fantastinen paperipussi Capable skirt vyöllä yhdistettynä Clementine blouseen. kanssa.RAKKAUS JA KIITOLLISUUS
Rakkaus on asia, joka hallitsee ajatusmaailmaamme miten johdamme yritystämme. Rakkaus tuotteisiin, rakkaus toisiimme ja rakkaus arkea kohtaan. Ilman rakkautta ei House of Lolaa olisi olemassa tänäpäivänä. Kuvittele että se mikä alkoi platonisena kahden työmyyrän kiintymyssuhteena, on nykyään House of Lola. Naiset eivät kyenneet olemaan erossa toisistaan ja he todella uskoivat kykyynsä viedä yritystä eteenpäin rakkauden, ilon ja sisun kautta. Näiden vuosien aikana on tapahtunut todella paljon! Siitä hetkestä kun me (Lottis ja Anna) teimme kaiken itse – suunnittelimme mallit, pakkasimme lähetykset, kirjoitimme osoitteet käsin lähetyksiin, lähetimme laskuja ja leivoimme mutakakkuja myyjillemme Kickoffeihin – olemme nyt tulleet siihen pisteeseen että meillä on noin 30 upeaa kollegaa toimistolla ja paljon työlleen omistautuneita myyjiä elämässämme. Olemme vakuuttuneita siitä, että meillä on maailman parhaat asiakkaat, maailman paras myyjätiimi, maailman parhaat tiiminvetäjät ja maailman parhaat työntekijät. Olemme niin kiitollisia siitä että te olette mukana tällä fantastisella Lola-matkalla! Kiitos että olette kanssamme nyt, odotamme maagista syksyä ja talvea kanssanne!


Halit
Anna Eklund och Lottis Sparrman
House of Lolan perustajat