valkommen-till

TERVETULOA HOUSE OF LOLAN - SYKSY/TALVI 2021Vuodenaikojen vaihtelu on meille täällä Pohjolassa asuville itsestäänselvyys. Saamme seurata luonnon eri vaiheita ja sopeudumme niihin luonnollisesti. Näin syksyn lähestyessä, luonnon valmistautuessa talvilevolle ja iltojen pimetessä muutamme pukeutumistammekin syksyn edistymisen mukaa. Lisäämme yhden lämmittävän kerroksen vaatteita ja ehkä nappaamme jotakin päähämmekin. Lämpimämpi neule on ainakin puettava näillä ilmoilla. Vuodenaikojen vaihtelu muistuttaa meitä myös elämästä. Kun tarkistamme polkupyörän kunnon ennen talvisäilytystä, muistamme jo viime vuonna pohtineemme renkaiden vaihtoa uusiin. Tai kun huomaamme, että lapset tarvitsevatkin uudet kumisaappaat, ja vielä kaksi kokoa isommat! Tätä elämä on…
Hiljaa lähestyvä syksy kantaa mukanaan myös monta toivetta. Toivomme ehkä kaiken hartaimmin palaavamme takaisin normaaliin arkeen. Uuteen, mutta ei tavalliseen. Monet asiat ovatkin kyllä entisellään. Kuten esimerkiksi se, että olemme luoneet teille uuden malliston. Ehkäpä jopa kaikkien aikojen parhaan sellaisen?! Tämä mallisto on luotu aikana, jolloin emme matkustelleet ja niin sosiaalisia kuin fyysisiäkin kohtaamisia oli paljon entistä vähemmän, mutta sitäkin enemmän meillä on unelmia, odotuksia ja toiveita elämästä, joita ei enää hallitse mm. turvaetäisyyksien pitäminen.
Aloitimme syksyn malliston suunnitelun jo ennen viime vuoden kesää. Tästä voit lukea lisää siitä, miten olemme työskennellet malliston parissa:
Klikkaa tästä eteenpäin
Tänä syksynä ja talvena kohtaamme hyvin maanläheisiä ja rauhallisia värejä. Olemme aivan hurmaantuneet House of lolalla falcon brown väriin. Väri on pehmeä, ruskean-vihreä väri, joka sopii fantastisesti yhteen… ihan kaikkien värien kanssa! Olemme käyttäneet tätä uutta väriä niin kuvioissa kuin yksivärisissä vaatteissa. Näin pystyt luomaan hauskoja uusia yhdistelmiä myös yksiväristen vaatteiden kanssa, jolloin erilaisten kankaiden pinta pääsee hienosti arvoonsa.
Tulevana syksynä flirttailemme myös vuosikymmenillä, jolloin vanhempamme olivat nuoria. Poltetut sävyt, isot kuviot mallia 2021 antavat tälle mallistolle eloa ja ne tuntuvat täysin uusilta. Olemme aivan erityisen ylpeitä tämän syksyn housuista. Miten ihanaa onkaan, että mallistosta löytyy niin pehmeitä, joustavia, kiiltäviä, suoria, leveitä, kapeita, täyspitkiä kuin nilkkapituisiakin housuja. Ja tietenkin mallistosta löytyy myös falcon brown väriset housut 😊.

Lola atmosphere
Meille hyvin tärkeä osa mallistoa on osa, jossa tunnemme olomme kotoisaksi. Mallit ovat aivan yhtä “uusia” kuin muissakin teemoissa, mutta tässä teemassa on juuri eniten sitä “meidän” ominta tyyliämme. Lola love säteilee aina erityisen paljon lämpöä, pehmeyttä ja vaatteet ovat aina casual-tyylisiä, ja tämän teeman vaatteet ovat tavallisesta syksystä poiketen vielä värikkäämpiä. Sinisen ja harmaan kanssa yhdistelemme roosaa ja vihreän eri sävyjä. Joten Lola atmospehere on mallistomme todellinen vitamiinipommi. Tärkeä, itsestäänselvä ja pirteä osa syksyn vaatteita, jotka saavat kenet tahansa hyvälle tuulelle.
Tyypillinen vaateyhdistelmä; Apart farkut yhdistettynä roosaan Reach sweateriin takaavat kaikkien iloisen mielen. Jos taas olet enemmän “vihreä kuin roosa” ihminen niin ehdotuksemme on neulottu Keen sweateri. Keen on pinnaltaan sileää neulosta, mutta siinä on hienot reikä-yksityiskohdat fiilistellen hieman folklore mielenmaisemaa. Neule on vähän lyhyempi ja leveämpi malliltaan mitä olemme nähneet aikaisimmilla kausilla - aivan kuten haluamme sen olevan tänä syksynä.

Fashion on the agenda
Muoti on iso osa arkeamme täällä House of lolalla ja ehkä myös sinä jaat tämän kiinnostuksen kohteen kanssamme. Tai ehkä et. Haluat vain kaiken toimivan, kuten esimerkiksi auto. Sen tulee käynnistyä joka aamu. Kuten haluat, että avatessassi vaatekaapin kaiken pitää toimia. Tämä tapahtuu tässä osiossa. Värejä on hyvin helppo yhdistellä ja mallit ovat suorastaan itsestäänselvyyksiä. Täältä löydät turvallisen mustan ja siihen sopivat täydelliset mausteet; niin vaatteiden malleista kuin väreistäkin. Haluamme tehdä sinulle helpoksi sen, että näytät upealta, että olet juuri parhaimmillasi omana itsenäsi! Hickory housut ja Kate pusero on täydellinen yhdistelmä. Kate löytyy useassa eri variaatiossa; roosana ja viininpunaisena tai novel kuvioisena mustana ja beigenkeltaisena. Jos pidät Kate puserosta tulet arvostamaan sitä, että tämä on valmistettu Tencelistä – materiaalista, joka on valmistettu muuntokuidusta, jonka valmistusprosessi on kestävämpää kuin muiden saman luokan kuitujen.
Musta on tärkeä peruselementti. Myös teeman eri kuoseissa ja falcon brown värin kudelangassa, viininpunaisen ja beigenkeltaisen sävyt takaavat Fashion on the agenda teemalle juuri oikeanlaisen syksyisen tunnelman.
Yhdistämme mielellämme shadow russet red kuosisen Bella hameen tyylikkääseen saman ruskeanpunaiseen sävyyn olevaan Look t-paitaan. Ja kun viileämmät ilmat tulevat ajankohtaiseksi puemme päälle vielä tummanharmaan Keen sweaterin.
Urban I.D
Syksyn kolmannen teemamme olemme ristineet Urdan I.d:ksi. Teemalla on oikeastaan hyvin vähän yhtäläisyyksiä suurkaupungin kanssa. Teema on ehkä juuri kuitenkin sinulle, joka olet erityisen utelias muodin suhteen. Sinulle, joka haluat kokeilla uusia juttuja. Sinulle, joka seuraa trendejä ja löytää niistä juuri omat tyylinsä helposti. Uudet ruudulliset Geezer-housut on suunniteltu juuri sinulle tämän teeman puitteissa. Tulemme näkemään hyvin paljon ruutuja tänä syksynä. Olemme luoneet super makean syyssävyisen ruudullisen kankaan, joka sopii täydellisesti näihin hieman miesten suoria housuja mukaileviin Geezer housuihin. Teemasta löytyy myös aivan älyttömän upea Id mekko, joka löytyy niin yksivärisenä kuin kuosillisenakin. Mekko on oma tulkintamme tämän syksyn hittimekosta.
Teemasta löytyy useita ruskean eri sävyjä yhdistettynä mustaan. Tästä teemasta löytyy myös hieman poltettu oranssi sekä tiilenpunainen, jotka tuovat upean kontrastin farkunsinisen ja mustan kanssa.
Suosikkimme My denim-takki on saanut kaverikseen My cord-takin, joka on vastaava kuin denim-takki, mutta se on valmistettu joustavasta tummanharmaasta manchester kankaasta. Voit pukea tämän takin esimerkiksi mode-kuosilla olevan Id mekon ja kietaiset kaulaan falcon brown-värisen huivimme. Tämän lookin täydentävät paluun tekevät Lane low-nilkkurit uusissa väreissä cognac ja anthracite.
Olemme joutuneet opettelemaan monia uusia asioita menneen vuoden aikana ja joutuneet sopeutumaan uusiin olosuhteisiin. Muutos on tapahtunut valtavan nopeasti ja tuonut mukanaan uusia ajatusmalleja, ideoita ja toimintatapoja, joiden kehittämistä jatkamme syksyn aikana.
Se, että pystymme tällä hetkellä esittelemään mallistomme paremmin virtuaalisesti antaa meille paljon paremmat lähtökohdat kohdata sinut asiakkaanamme juuri siellä missä olet. Pystymme tällä hetkellä tarjoamaan perinteisten kotikutsujen lisänä digitaalisia ja video esittelyitä, live-lähetyksiä ja huomattavasti parempaa kuva-materiaalia. Henkilökohtainen yhteys osaavan myyjämme kanssa on ehdottomasti paras tapa oppia tuntemaan meidät ja tuotteemme, tämä yhteys takaa sinulle mahdollisuuden saada lisätietoja upeista materiaaleistamme, saada vaatteiden hoito-ohjeita, neuvoja koon valinnassa, sovitus mahdollisuuden ja neuvot, mitkä nykyisen tai menneiden mallistojemme vaatteet sopivat yhteen juuri sinua puhuttelevan vaatteen kanssa. Kaikki tämä takaa sen, että valitsemistasi vaatteista tulee sinulle pitkäikäisiä. Aivan parasta mitä tiedämme, on kestävän kehityksen vaateostos!
Kokosimme kesäkuussa henkilökuntamme ja mallimme syysmalliston kuvauksiin. Ah miten ihana jälleennäkeminen tämä olikaan. Meillä oli niin ihana päivä yhdessä Alstan puutarhassa. Paikka on tarunomainen. Alstan puutarhassa, joka on toiminut ennen kasvien kauppapuutarhana, toimii nykyään ihastuttava kahvila ja siellä voi järjestää näyttelyitä. Paikan omistajapariskunta huolehtii vanhoista kasvihuoneista ja niiden ympäristöstä rakkaudella - täydellinen yhdistelmä hyvinhoidettua luontoa ja villiä, vapaana kasvavaa ympäristöä. Kerrassaan maaginen paikka! Toivomme, (ja uskomme) että se magiikka, luonto ja yhdessäolon onnellisuus koskettaa myös teitä kuvien avulla. Ja että kuvat inspiroivat sinua uuden vuodenaikamme koskettaessa sinua. Juuri sinulle sopivalla tavalla. Ja toivomme, että sinulla on pieni paikka myös meille tulevana syksynä. Uudet Apart farkkumme, Keen sweateri, tai joku muu uuden mallistomme vaate on ehkä juuri sinun syksyn vaatteiden suosikkisi?!
Täältä löydät uuden lookbookimme, selaile sitä rauhassa ja anna House of lolan viedä sinut syysmatkalle tänä vuonna 2021!

Haluamme muistuttaa sinua vielä siitä, miten tärkeä olet meille! Huolimatta siitä oletko ollut matkassamme jo kauan, tai oletko vasta uusi asiakkaamme - haluamme kiittää sinua! Olemme niin iloisia, että juuri sinä olet matkassamme! Ja toivomme, että löydät ehkä uuden suosikki-vaatteesi mallistostamme. Mallistomme on nimittäin täynnä myös meidän suosikkejamme! Kun sinä näet vaatteemme, olemme me jo eläneet niiden kanssa kauan. Ideoista piirustuspöydälle, mallikappaleista testikuvauksiin, aina siihen saakka, että valmiit tuotteet saapuvat varastollemme ja siitä pikkuhiljaa sinulle kotiin. Tässä ketjussa on niin monta osallista ja olemme varmoja siitä, että meillä on maailman parhaat asiakkaat, maailman paras myyjäkaarti, maailman parhaat tiiminvetäjät ja maailman paras henkilökunta. Olemme kiitollisia, että te kaikki olette mukana ja mahdollistatte tämän upean Lola-matkan! Kiitos että olet seuranamme, odotamme jännittävää syksyä!
Tervetuloa kanssamme House of Lolan syksyyn
halaukset Anna Eklund ja Lottis Sparrman