Välkommen till

Tervetuloa house of Lolan kevääseen 2019Uusi vuosi ja uusi kevätmallisto House of Lolalla. Huolimatta siitä, oletko juuri löytänyt meidät tai ollut matkassamme jo pitkään, toivomme sinun olevan inspiroitunut ja utelias mahtavasta muotikeväästä kanssamme. Uteliasuuden saat parhaiten tyydytettyä kun järjestät House of Lola kutsut yhdessä jonkun ihanan myyjämme kanssa. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta kutsuihin, niin webshopista pääset katsomaan ja tutustumaan tarkemmin uusiin vaatteisiin upeiden kuvien kautta. Kuvat olemme ottaneet myöhään syksyllä Siggestan kartanossa, Värmdössä Tukohlman ulkopuolella – paikassa, joka todella vei sydämemme ja jonne palaamme mielellään vielä!

LOLAn elämä
Jos katsotaan aina-niin-nuoren ”Lolan” kuulumisia, joka on yrityksemme taustalla, niin voimme kertoa, että hän rakastaa työtään, ja että hänellä on juuri niin parhaat työkaverit kuin vain toivoa voi. Häntä ajaa intohimo työhönsä ja johtoajatuksensa ovat ”ilo, rakkaus ja sisukkuus”. Te, jotka seuraatte Lolan päiväkirjaa, tiedätte, että hänellä on ajoittain hieman hektistä. Mutta … älkää olko huolissanne … hän rakastaa ja priorisoi myös aikaa perheen kanssa ja tietää, että liikunta tekee hyvää.
Tärkeimpien asioiden listalla tavoissamme tehdä töitä ja olla, on se, ettemme ikinä lakkaa olemasta henkilökohtaisia. Emme missään tapauksessa. Oikeasti. Henkilökohtaisia asiakkaillemme, henkilökohtaisia myyjillemme. Siinä pienessä juuri perustetussa yrityksessä se oli yksi asia, mutta nyt – 10 vuotta myöhemmin se on haaste, jonka mielellämme otamme vastaan!
Puhtaasti fyysisesti me olemme useimmin Uppsalan alueella, mutta suuri osa elämästämme on tietysti Lolan maailmassa – Instagramissa, Instastoryssa, Facebookissa, omilla kotisivuillamme, mutta kaikkein useimmin myyjien kautta kutsuilla. Hengaamalla kanssamme somessa pääsee hyvin mukaan uutuus julkaisuihin, kilpailuihin ja jännittäviin tapahtumiin. Ja käymällä kotisivuillamme oppii tuntemaan meitä vielä paremmin. Shoppailla voi sekä webshopissa että mahtavien myyjiemme kautta Suomessa ja Ruotsissa.
House of Lola on oma tavaramerkkimme ja olemme alusta asti suunnitelleet kaikki itse – mallit, kuosit ja luoneet omat kankaamme. Työskentelemme täsmälleen samalla lailla nyt kuin ihan alussakin, vaikka nyt meitä on design osastollamme muutama enemmän.

Kevätmallisto
Mallistomme koostuu noin 70 vaatteesta, vaatteista eri materiaaleissa, useissa kankaissa, jotka asiakkaana jo tunnistat ja myös uusista materiaaleista. Sekoitus eri mallien välillä on suurin piirtein niin kuin yleensäkin, mutta nyt meillä on mahtavan paljon ihania paitoja ja puseroita – pikkuisen enemmän kuin mitä aiemmin. Meillä oli hieman vaikea hillitä itseämme. Uutta mallistoa tehdessä työskentelemme eri teemojen kanssa. Teemat auttavat meitä ajattelemaan eri tyylejä, eri asiakkaita ja eri tilaisuuksia, jossa haluamme että sinä asiakkaana voit pukeutua House of Lolaan.
Tässä tulee lyhyt kuvaus kevään neljästä eri teemasta:

Lola exclusive
Avainsana: Lolamainen, farkku, naapurin tyttö, ilo
Yhtäläisesti uusia vaatteita kuten kaikissa teemoissa, mutta nimi pysyy joka mallistossa. Tässä teemassa sydämemme sanoo, että se on ”meidän” tyyli, tunnemme olomme kotoisaksi. Tämä osa mallistosta on erityisen keväinen raikkailla väreillä.
Kuvia dominoi vaaleanpunainen kaikissa sävyissään, uusi mahtava kirkkaan sininen väri, tummempi sininen, farkun sävyt – sekä vaalea, tumma ja niiden väliltä. Täällä on myös ripaus valkoista ja harmaamelangea.
Tyypillinen outfit: pehmeä, huoleton ja helppokäyttöinen vaaleanpunainen Anna top yhdistettynä samanväriseen Significant mid cardieen ja uusiin vaaleisiin Concrete stretch jeans farkkuihin. Superraikas ja erittäin ”Lola”.

Elementary trends
Avainsana: maanläheiset sävyt, pehmeä tunne, skandinaavinen, mukava
Tämä teema herättää kiinnostuksen ja uteliaisuuden. Keskitymme yksityiskohtiin ja kuoseihin ja materiaalien tekstuuriin. Pohjoisen luonto on inspiroinut sekä värejä että muotoja.
Värit: Khaki, ruosteenpunainen, farkun siniset sävyt ja kaurankeltainen.
Keltaraitainen windbeam on superhieno uuden Goodly takin kanssa. Goodly on jakku, joka on hieman raffimpi ja siinä on hieman maskuliinisemmat yksityiskohdat. Materiaali muistuttaa hieman farkkukangasta, vaikka se on pehmeää collegekangasta. Näiden kanssa käytämme mielellään uusia kauniita tumman sinisiä Fleurpants housuja.

Sporty chic
Avainsana: uusi leikkaus, röyhelöt, pehmeät materiaalit, rentous.
Se, että muoti lainaa urheilusta on ollut erittäin suosittua jo muutaman kauden ajan. Ja raidat, resorit, vetoketjut ovat edelleen näyttäviä yksityiskohtia. Tässä teemassa tapahtuu paljon, vaikka useimmat mallimme ovat aika pelkistettyjä.
Värit: harmaanvihreät sävyt, musta, valkoinen, punainen
Tyypillinen Sporty chic-outfit on varmaankin Laid back pants yhdistettynä Fab hoodie huppariin. Laid back housut eivät ole kuten tavalliset housut, niissä haaraosa on erittäin alhaalla ja tarkoitamme todella alhaalla, melkein kuin housuhame. Olemme tehneet sen pehmeästä ja joustavasta singlejerseystä, jossa on mukana elastaania, niin, että se on mahtava pitää päällä. Ja Fab hoodie on kaunis ja pehmeä huppari modaalista, joka laskeutuu täydellisesti. Se on päältä samettinen ja se tuo huppariin luxus fiiliksen.

Ready for work
Avainsana: puettu, aktiivinen arki, mustavalkoinen, take away latte
Tämä teema on helppo saada kokoon, tämä toimii aina, joka päivä ja joka tilanteessa. Ei tarvitse miettiä mitään. Perusvärejä ja tarkoituksenmukaisia yksityiskohtia. Ehkäpä ei tarvitse miettiä edes yhdistelyjä – se vain toimii. Ehkä olet se trendikäs asiakkaamme tai ehkä se joka valitsee turvallisesti aina mustan ja valkoisen, täältä monet erilaiset asiakkaamme löytävät suosikkejaan.
Värit: musta, valkoinen, vahvat yksityiskohdat keltaisella, sinisellä ja tuttuja kuoseja.
Tyypillinen outfit: Clara blouse (kolmessa värissä) yhdessä Fleur pants housujen (mustat tai ivory white) tai sitten Clara skirt hame – tämä clara setti on melkein kuin mekko.