Lola cares

House of Lola Care


Ostaessasi House of Lolan tuotteita teet hyvän valinnan asiakkaana. Olet päättänyt ostaa tuotteen, joka on valmistettu Euroopassa osaavien käsityöläisten toimesta. Tuotetta voit käyttää pitkään kaudesta toiseen. Tässä muutamia asioita joilla me panostamme kestävyyteen.

Myyntitapamme

Meistä on hienoa mennä emäntiemme luokse, jossa paikalla on myös hänen ystäviään. Näin asiakkaan ei tarvitse mennä itse liikkeeseen. Priority shopping tapamme tehdä kauppaa on mielestämme upea myyntitapa monessa suhteessa. Suhde, jonka myyjämme luovat asiakkaaseen takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen ostosten tekemisessä. Tällä tavalla asiakas saa parhaan mahdollisen opastuksen ja avun koskien materiaaleja ja niiden hoitoa, sekä juuri hänelle sopivimmat asujen erilaiset yhdistelmät. Uskomme, että saavutamme näin paremman ostotapahtuman harvemmilla vaihto- ja palautustoimilla. Tämä taas puolestaan luo tyytyväisempiä asiakkaita, joilla on vaatteita joita he käyttävät useammin. Tämä on myös meidän tapamme tukea kestävämpää kehitystä.

Tuotanto Euroopassa

Kaikki tuotantomme tapahtuu Euroopassa, pääasiallisesti Liettuassa, mutta myös Turkissa ja Portugalissa. Tämän tietoisen valinnan olemme tehneet jo aivan ensimmäisten House of Lola tuotteiden valmistuksen yhteydessä. Euroopassa tapahtuvassa tuotannossa on monia etuja. Kuljetus on yksi tärkeimmistä etuuksista. Tavaramme kuljetetaan joko autoilla tai laivoilla, ja useasti kuljetus kestääkin vain joitakin tunteja. Lyhyet välimatkat taas takaavat lyhyemmät läpimenoajat. Tällä tavoin teemme viisaampia päätöksiä koskien tuotantomääriä ja vältämme ylituotantoa. Koska tuotantomme tapahtuu Euroopassa voimme myös taata että kaikilla tuotteidemme valmistukseen osallistuvilla on hyvät työolosuhteet. Myös he ovat tavallisia ihmisiä, kuten mekin olemme, ja he ovat hyvin ylpeitä käsityötaidoistaan ja työn lopputuloksesta kuten mekin.

Hoito-ohjeet

Olemme erittäin ylpeitä korkeasta House of Lola vaatteiden laadusta ja elinkaaresta. Jotta vaatteet pysyvät kauniina sesongista toiseen, suosittelemme hoitamaan niitä huolella. Näin ne voi myös kierrättää nuoremmille sisaruksille tai serkuille, ja niiden jälleenmyyntiarvo pysyy hyvänä.


Noudata jokaisessa vaatteessa olevan pesulapun ohjeita


Vältä valkaisuaineita sisältäviä pesuaineita, jotta vaatteesi värit eivät haalistu


Pese kaikki vaatteet nurinpäin nurjapuoli ylöspäin, jotta oikea puoli ei kulu pesussa


Sulje kaikki vetoketjut ennen pesua. Vetoketju saattaa aiheuttaa muiden vaatteiden kulumisen ja niihin saattaa myös tulla reikiä vetoketjusta.


Pese vaaleat ja värilliset vaatteet erillään toisista, värilliset yhdessä samanväristen kanssa. Printti vaatteet lajitellaan päävärin mukaan. Jos vaatteessa on sekä tummia että vaaleita värejä, ne pestään aina vaaleamman värin mukaan.


Viskoosia sisältävät vaatteet ovat vähän herkempiä ja niitä ei saakaan lingota liian suurilla kierrosmäärillä eikä myöskään liian pitkää aikaa


Jos ripustat vaatteet huolellisesti kuivumaan säästyt silitykseltä. Suorista vaatteet kosteina ja laita neulevaatteet aina kuivumaan vaatepuulle. Jos silität vaatteet, niin tee se aina nurjalta puolelta.


Vältä kuivausrummun käyttöä viskoosia ja elastaania sisältävien vaatteiden kuivauksessa


Vältä vaatteiden kuivausta suorassa auringonvalossa, sillä värit saattavat haalistua auringossa
Olemme hyvin ylpeitä Swedish stockingsin kanssa tehtävästä yhteistyöstä. He valmistavat meille osan sukista ja sukkahousuistamme. Tuotteet valmistetaan kierrätetystä nailonista tehtaissa, jotka toimivat zero waste-periaatteella. Iso osa tuotannosta tehdään aurinkoenergian voimalla ja sukkahousujen värjäykseen käytetty vesi puhdistetaan ja palautetaan takaisin maatalouden käyttöön.
Swedish Stockings on maailman ensimmäinen ympäristöystävällinen sukkahousujen valmistaja ja olemme hyvin ylpeitä ja iloisia tästä yhteistyöstä.Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme Tuusulassa auttaa aina kaikissa kysymyksissä. Heillä on pienessä mittakaavassa varanappeja ja muita pieniä ”varaosia” tuotteisiimme. Näin pyrimme takaamaan vielä pidemmän elinkaaren vaatteillemme. Webshopin asiakkaat voivat aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen mikäli tarvitsevat apua parhaimman ostotapahtuman loppuunsaattamiseksi.