KUTSUT

Virtuaaliset kutsut

Kutsu ystäväsi kutsuille!
Nyt voit järjestää ihanien myyjiemme kanssa myös virtuaalikutsut. Myyjämme esittelevät malliston kuten tavallisestikin, mutta sinä ja ystäväsi seuraatte esittelyä kätevästi tietokoneen ruudulta tai muulta näytöltä. Myyjämme auttavat sinua ja ystäviäsi kokoluokkiin, materiaaleihin ja malleihin liittyvissä kysymyksissä aivan kuten tavallisestikin.
Kiitokseksi virtuaalikutsujen järjestämisestä saat valita uniikkeja emännänlahjatuotteita tai käyttää etusi alennuksiin. Voit tutustua tarkemmin emännänetuihin tarkemmin alempaa kohdasta ”emännänlahjat”. Kun shoppailet myyjiemme kautta, olet meille priority asiakas ja tämän ei tarkoita pelkästään avun saamista asiantuntevalta myyjältä, vaan voit myös nauttia yksinoikeudella tarjouksista, lahjoista, ennakkomyynneistä ja alhaisemmista toimituskuluista.
Emäntänä oleminen ei ole vaikeaa. Se on todella hauskaa ja loistava tilaisuus hengata ystävien kanssa! Nähdäänkö siis sinun kotona virtuaalisesti!
Ole yhteydessä myyjääsi, niin kuulet lisä virtuaalikutsuista. Jos sinulla ei ole myyjää, ole yhteydessä kutsut@houseoflola.fi, niin lähellä oleva myyjä on sinuun yhteydessä.