-- Var värdinna

alt-textalt-textalt-textalt-text
Klart du skall ha en House of Lola träff! Att få en anledning att träffa sina vänner och samtidigt få möjlighet att känna, klämma, prova och beställa kläder är toppenbra! Det är fritt fram att prova kläder både på sig själv och sina barn, hur lugnt och härligt som helst i hemmiljö. Sen att kläderna är lika sköna att krypa upp i soffan i, som de är vardagsfina - ja, kanske till och med festfina - det är något du bara får på köpet.


Vid en House of Lola träff har vår säljare med sin kollektion och ger tips på olika kombinationer och råd om storlekar. Säljaren kommer alltid ha speciella House of Lola-erbjudanden eller rabatter som bara går att få genom säljaren och alltså inte återfinns i webshopen. Dock är det viktigt att komma ihåg att det inte finns något köptvång under träffen – en trevlig dag/kväll är det viktigaste! Du bjuder in kompisar, dagis-/skolmammor, grannar och kanske är det smart att bjuda svärmor :)


Vi på House of Lola tycker om att barnen är med och känner och klämmer på kläderna, men det är naturligtvis upp till var och en hur man lägger upp en visning. Det är ju inte bara vuxna som tycker om att prova och handla kläder i mysig och stressfri miljö...Att kika in på hemsidan tillsammans med barnen innan en visning är dock alltid att föredra.

När man handlar vid en hemträff registrerar säljaren kundens order efter träffen. En orderbekräftelse skickas då till kundens mail med sammanställning över varorna. I mailet finns också en betallänk som är aktiv i 24 timmar för den som vill betala med sitt bankkort och därmed slippa fakturaavgift. Under 24 timmar finns även möjlighet att justera i sin order genom att höra av sig till säljaren. Väljer man att inte betala via länken får man en faktura på sin mail i samband med leverans. All leverans går direkt till kunden.


Som värdinna får du inbjudningskort att skicka per mail eller skriva ut.

Som tack för ditt värdinneengagemang får du välja mellan unika Lola-produkter eller rabatt på ditt eget köp, olika produkter och rabatt beroende på antal beställande gäster. Det är bra att bjuda in 10-20 personer, men minst fyra stycken beställande gäster räknas som en träff :) Läs mer om de härliga värdinnegåvorna här.


Följ med på Lola-visning i Lola at Åsa´s place!

Till ansökan >>